Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Total Fishing s-a mutat intr-un magazin nou de pescuit de peste 700 mp, cel mai mare din Romania!

luni, 9 octombrie 2017
magazin total fishing
 
Magazinul TotalFishing.ro s-a mutat din zona Splaiul Independentei intr-un nou spatiu de peste 700mp, aflat pe Strada Progresului 134-138 (intre Carrefour si Liberty Mall) care include si un spatiu de depozitare mult mai mare, schimbare realizata pe fondul cresterii vanzarilor si numarului de articole destinate pescuitului aflate la raft. Mutarea a avut loc in ultimele 2 saptamani, iar de luni, 9 septembrie 2017, pescarii pot vizita noul sediu.
 
total fishing sediu nou 
Showroom-ul este situat la mai putin de 15 minute de mers cu masina din centrul Bucurestiului, loc unde puteti vedea si compara peste 40.000 de articole de pescuit aflate stoc.
 
total fishing magazin nou 
Numerele de telefon pentru relatii cu clientii sunt urmatoarele: 031 433 4444, 0730 099 888.
 
magazin total fishing 
magazin total fishing 
senzor la total fishing 
total fishing 
Programul este intre orele 10.00 - 19.00, de luni pana vineri si sambata intre 10.00 - 16.00, si puteti achizitiona pe loc articole de pescuit la alegere dintre miile de produse din stoc: lansete, mulinete, accesorii, nade/momeli, bagajerie, camping etc.
 
totalfishing harta
 
Pe langa spatiul care va permite o mai buna organizare, un stoc mai mare de marfa, o livrare mai rapida a produselor catre clienti, TotalFishing ofera clientilor mai multe locuri de parcare intr-o parcare special amenajata pentru pescari.
 
Noua adresa: Str. Progresului 134-138, Sector 5, Bucuresti (fosta cladire Real, intre Carrefour Vulcan si Liberty Mall).
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.