Am aflat sursa carnurilor din celebrele gratare facute de Radu Badica pe malul baltii.
Carmangeria Ozana din Bucuresti este secretul gustului din spatele rasfaturilor culinare atat ale lui Badica, cat si a multor altor pescari de crap.
Infiintata in anul 1993,
Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Carnea este procesata din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.
Carmangeria Ozana ofera gurmanzilor toata gama de produse din carne de vita, porc sau oaie. In plus, comercializeaza frigarui asortate, carnati, cotlete, mici suculenti, jumari, sorici, organe sau produse traditionale de sezon.
Infiintata ca o macelarie de cartier,
Carmangeria Ozana a crescut in timp si a capatat traditie. Astazi, se bucura de colaborari cu multe companii si restaurante renumite din Bucuresti si nu numai.
Carmangeria Ozana este sponsor al multor concursuri de pescuit la crap, iar majoritatea pescarilor de competitie se aprovizioneaza inaintea oricarei partide de pescuit de la Ionut Anghel, si el un pescar de crap.
Pescarii pot achizitiona o gama varianta de produse proaspete si la preturi corecte la adresa: Strada Jean Steriadi nr 11, Sector 3, Bucuresti, in cadrul Complexului Ozana.
Programul de lucru este de luni pana vineri intre 8-20, sambata 8-18 si duminica 8-14. Relatii suplimentare si comenzi la nr. de telefon: 0722 349 817 sau pe e-mail la office@carmangeriaozana.ro.
Crapmania.ro