Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Termeni de comparatie nu prea ar fi intre cele modele. Velo este net superioara.razvan121cj scrie:Buna seara.
M-ar interesa o comparatie intre cele doua lansete mentionate ambele in varianta de 3.9m si 3.5lb.
Ma poate ajuta cineva ?
Multumesc anticipat.
In primul rand este vorba de gradul de rigiditate, lanseta Shimano Tribal Velocity este mult mai rigida chiar daca diamentrul blankului este mai mic. Maver Genesis Extrem chiar si in varianta de 4 lbs este mai blanda. Acest lucru nu este un dezavantaj, poate fi chiar un lucru bun pentru pescarii care nu detin o tehnica foarte buna pentru lansat, este mai usor de comprimat, incarcat.razvan121cj scrie:Buna seara.
M-ar interesa o comparatie intre cele doua lansete mentionate ambele in varianta de 3.9m si 3.5lb.
Ma poate ajuta cineva ?
Multumesc anticipat.
Ai gresit ca n-ai terminat 8 clase, ma dor ochii dupa ce m-am chinuit sa-ti citesc toata postarea. Si crede-ma ca nu dau 2 bani pe gramatica, mai ales pe un forum de pescuit, si nici nu sunt vreun expert in domeniu!dumitru1 scrie:...cu putine mele cunostinte si rog pe cei mai experti ca mine sa ma corecteze unde am gresit.