Vladut Mateianu scrie:Iar ai prins grai ? Lasa-ne pe noi ca stim mai bine cum sa ne gospodarim site-ul si cum sa protejam pescarii de anumite exemple negative NEDEMNE de urmat...
nu trebuie sa-ti cer tie permisiunea sa prind grai...esti prea mic si nesignifiant pentru asa ceva, cat priveste exemplele negative si nedemne, ai putea sa te uiti in oglinda mai bine, oricum, jujak iti da clase si in comportament si la pescuit...cred ca ar intra in pamant daca ar iesi de mai multe ori pe ultimul loc la un concurs si mai ales daca ar trambita prosteste sa nu se mai bea la concursuri, apoi s-ar face manga la urmatorul de ar trebui sa aiba altii grija sa nu faca scandal
...chiar nu-ti dai seama ca esti penibil pozand in lupul moralist
nu-mi raspunde te rog, incercam sa nu mai am discutii cu tine, nu de alta, dar chiar nu vreau sa ma iau dupa exemple rele, dupa oameni in standul carora se omoara crapii la calificari, dupa oameni caere-si pierd capul di cauza alcoolului cand pastoresc arbitrajul la un concurs si multe altele pe care mi-e si rusine sa le enumar...deci, decat sa te mai bagi in seama cu mine, mai bine baneaza-ma ca sa ai si tu o satisfactie, caci asta ti=a mai ramas...