Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
da se planteaza contra sumei de 50 leiVladut Mateianu scrie:O balta superba, situata in inima padurii, cu standuri ingrijite si personal amabil. Balta costa 100 lei/zi si ai voie sa pescuiesti cu 5 lansete. Se prinde crap intre 2 si 8 kg, dar si ten 2-4 kg. Exista si exemplare de peste 10 kg din ambele specii, dar mult mai rar.
Se prinde bine la boilies(solubile si tari) si poumb cu spartura. Ieri (6.08.2011) majoritatea pescarilor aveau juvelnicele la apa, putin fiind cei care sa nu prinda crap....
Sunt si casute de inchiriat, 100 lei. Pescuitul este permis si noaptea , 150 lei. Se poate si planta !
va multumesc DomnilorSharky scrie:....
oartza scrie:
da se planteaza contra sumei de 50 lei
cantitatea de peste admisa 7 kg. DACA reusesti sa le prinzi pleci acasa sau mai platesti un bon. se face control la giuvelnic.
simbata si duminica e de evitat, da drumul la apa, manele si gratare.
.
Vladut Mateianu scrie:oartza scrie:
da se planteaza contra sumei de 50 lei
cantitatea de peste admisa 7 kg. DACA reusesti sa le prinzi pleci acasa sau mai platesti un bon. se face control la giuvelnic.
simbata si duminica e de evitat, da drumul la apa, manele si gratare.
.
nu se face control la juvelnice ! iar eu am fost sambata si tota lumea prindea peste, deci nu cred ca se umbla la nivelul apei !
ps erau pescari care aveau circa 20-30 de kg de peste si nu le zicea nimeni nimic, paznicii chiar ii laudau !