Detalii Iernut

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

eugen dragnea
pescar de competitie

Detalii Iernut

Mesaj de eugen dragnea »

Merg intr-o mica drumetie in Ardeal si vreau sa fac o oprire de 24 h la Iernut Jud. Mures,ma poate ajuta cineva cu detalii legate de locuri care tin peste,momeala,substrat,conditii de campare,distanta optima de pescuit in caz ca tre sa iau betele de 3.90,populatia piscicola reala din lac si daca a facut cineva o partida recenta ce rezultat a avut !?
Multumesc anticipat !
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

sobi
Puncte: 0

Re: Detalii Iernut

Mesaj de sobi »

eugen dragnea scrie:Merg intr-o mica drumetie in Ardeal si vreau sa fac o oprire de 24 h la Iernut Jud. Mures,ma poate ajuta cineva cu detalii legate de locuri care tin peste,momeala,substrat,conditii de campare,distanta optima de pescuit in caz ca tre sa iau betele de 3.90,populatia piscicola reala din lac si daca a facut cineva o partida recenta ce rezultat a avut !?
Multumesc anticipat !
in ultimul timp s-a prins foarte prost,adica.........mai nimic. acum 2 luni ne-am dus cu un prieten ,am ajuns la ora 17,intre 17:30 si 18:00 au intrat 3 crapi(3 kg,5 kg si unul de 6 kg),iar de la ora 18 pana a 2-a zi seara nici o trasatura. la un moment dat ma intreaba prietenul : " mai,noi aici am prins crapii???". poate acum sa manance mai bine acum,ca sa mai racit timpul,dar asta e tot ce pot sa va spun.
O ZI BUNA

sobi

Mesaj de sobi »

eugen dragnea scrie:Merg intr-o mica drumetie in Ardeal si vreau sa fac o oprire de 24 h la Iernut Jud. Mures,ma poate ajuta cineva cu detalii legate de locuri care tin peste,momeala,substrat,conditii de campare,distanta optima de pescuit in caz ca tre sa iau betele de 3.90,populatia piscicola reala din lac si daca a facut cineva o partida recenta ce rezultat a avut !?
Multumesc anticipat !
TAXA E 37 LEI/ZI ,4 BETE, SE POATE CAMPA,TAXA DE NOAPTE E SEPARAT 21 RON
VIN EI DUPA TAXA PE LAC
POT SA VA SPUN CA PESTE ESTE IN LAC(CRAP),CHESTIUNEA E SA SI MANANCE
O ZI BUNA

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Multumesc pentru raspuns .
Sti ceva si despre cele 2 lacuri mai mari aflate la aproximativ 2 km de Lacul Iernut pe E60 ( DN 15)spre Ludus ?

sobi

Mesaj de sobi »

eugen dragnea scrie:Multumesc pentru raspuns .
Sti ceva si despre cele 2 lacuri mai mari aflate la aproximativ 2 km de Lacul Iernut pe E60 ( DN 15)spre Ludus ?
eu de altele nu stiu in drum spre ludus.LACUL ASTA DE CARE INTREBATI DE LA IERNUT: DE FAPT SUNT 2 LACURI DESPARTITE DE UN DIG

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Rectific dupa ce m-am mai documentat :prima grupare de 2 lacuri este langa termocentrala (se pare ca aceasta este amenajarea piscicola de care m-ai informat),iar ce-a de-a doua formata din 4 bazine se afla intre Cipau si Iernut ,ai idee ce-i cu aceasta ?

sobi

Mesaj de sobi »

eugen dragnea scrie:Multumesc pentru raspuns .
aveti grija ca in apropiere de iernut este un lac(loc. CIPAU) in care e interzis pescuitul,dupa care e un lac micut,dar nu va sfatuiesc sa platiti 30 lei pe un asemenea lac(e mic de tot)
deci,cum veniti dinspre LUDUS,treceti prin CUCI,si inainte de a intra in IERNUT,o sa ajungeti la o intersectie in stanga,pe drumul acela trebuie sa mergeti e lacul de care ati intrebat la inceput.pe ala sa stati ca ala e cel mai bun din zona.

sobi

Mesaj de sobi »

eugen dragnea scrie:Rectific dupa ce m-am mai documentat :prima grupare de 2 lacuri este langa termocentrala (se pare ca aceasta este amenajarea piscicola de care m-ai informat),iar ce-a de-a doua formata din 4 bazine se afla intre Cipau si Iernut ,ai idee ce-i cu aceasta ?
da,exact,acela e lacul bun,de langa termocentrala

sobi

Mesaj de sobi »

eugen dragnea scrie:Rectific dupa ce m-am mai documentat :prima grupare de 2 lacuri este langa termocentrala (se pare ca aceasta este amenajarea piscicola de care m-ai informat),iar ce-a de-a doua formata din 4 bazine se afla intre Cipau si Iernut ,ai idee ce-i cu aceasta ?
noi am prins crapi acolo cu porumb fiert,si inainte sa aruncam in apa treceam boabele de porumb prin miere,unii ziceau ca sa prins si la rame rosii.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

OK,
multumesc de informatie.
Te tin la curent cu rezultatele !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”