Am incercat in primul an cu flotante pe un bat..ma omora carasul ,platica... Nu caut amur in lacul asta , deoarece nu am auzit , vazut mai mare de ~16 kg
Au un bar , nu e restaurant si magazin pentru paine sau produse alimentare gasesti in afara complexului la vreo 2 km. Noi schimbam din Brasov ron in forinti pentru ce mai cumparam de la ei, fsr poti platii si in euro dar la un curs mai mare.
Servus Luci.
11 buc. la poze, media 11.1500 kg....4 scăpați (sunt cam
rupți în gură, săracii! ).
A fost ok, deoarece am exclus din start cantitatea și am mers pe relaxare maximă - pescuit de așteptare!
Salut , vroiam sa ma intorc cu un feedback. In primul rand mersi pt sfaturi, am reusit sa prind peste 40 buc in 3 zile greutati intre 10 si 21. Am pescuit intre orele 8 dimineata si 24 in rest pauza pt ca eram cu piticii dupa mine probabil au contat mult si bilele , am testat mai multe si magnumul era net superior . Nu am intrat deloc cu barca , am folosit banda solubila si cobra ceea ce a contat mult deoarece vecinii aveau activitate doar noaptea cand nu intrau cu barca si in rest pauza.Lacul e extrem de bine amenajat si oamenii super prietenosi , recomand ! Eu ma intorc in septembrie