CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de gabi1 »

Cristi Y scrie:
gabi1 scrie:Golaneala acestui limax de Alba este simpla: prin santaj sau vrajeala, interesul lui este ca Ovidius sa mearga la CM cu conditia aderarii la federatie, in aceste conditii punea mana pe scara si darlogii necesari sa incalece fenomenul, a cautat si ceva "colaboratori" in acest demers machiavelic. Asta este adevarul (parerea mea) restul este vrajeala ieftina.
si cheia acestui demers cine este ???? :evil: :evil: :evil:
:roll: Manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce-i . :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

asta nu intelege , fara el nu ar fi reusit , acum in schimb era momentul in care se putea juca o carte mare impotriva lui popescu si a pravaliei lui iar daca Vladeanu nu ar fi avut o furie a orgoliului era cel mai in masura sa faca acest lucru

dar a ales instinctul in defavoarea ratiunii ...pacat
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Val scrie:
cezar.ch scrie:Orice ce s-ar spune, momentul a părut bine ales pentru această încercare de lovitură a aşa-zisei federaţii.
Finala CN de crap, caştigarea dreptului de participare la Campionatul Mondial. Deobicei se lăsa cu contestaţii, injurii, reclamaţii, "masă verde" , anul trecut, chiar cu instanta de judecata.
Dar, din fericire, anul acesta lucrurile s-au desfăşurat absolut normal, după o luptă stransă, au caştigat cei recunoscuţi unanim ca fiind cei mai buni.
Puciştii contau pe scandal, nemultumiri, tulburarea apelor, etc. dar, spre jalea lor, apele au fost limpezi, iar demersul lor eşuează în ridicol. Ovidius a caştigat pe drept, iar adversarii au recunoscut acest lucru cu fair-play !
Jos pălăria, Ovidius, sunt mandru că sunt constănţean şi sunteţi "de-ai mei".
Vă daţi seama ce ar fi fost dacă 5-6 cluburi redutabile erau nemulţumite şi săreau în barca lui popescu?
Plasarea lui A.V., aprig contestatar al AGVPS-ului, putea fi o lovitura.
Dar asa, incet-incet devine contraproductiva, chiar pentru popescu. Pe langa antipatia amestecata cu scarba si dispret dedicata cu prisosinta lui popescu, se mai contabilizeaza si resentimentele fata de unele momente din trecut legate de A.V.
Plus "tradarea" de care se face vinovat acesta, in raport cu unii care i-au fost, sau îi mai sunt, prieteni.

Andrei Vladeanu, pe care eu il stimez pentru ce a facut bun pentru lumea mica, dar interesanta, a pescuitului la crap, este un tip inteligent si se va lamuri repede ce-i cu popescu.
Situatia lui seamana bine cu a lui Vali Stratonov, de la spinning. Ex presedinte al LRS, el a crezut (un timp) in popescu. Unde a ajuns...A.V. poate afla printr-un singur telefon.
BIG LIKE !

Mi-ar place sa stau de vorba cu tine odata . Sincer .
Şi eu aş fi încantat. Sigur se va crea ocazia, la un C@R la crap, sau la o "mistreteala"...

Scuze de off topic ! :oops:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cristi Y scrie:asta nu intelege , fara el nu ar fi reusit , acum in schimb era momentul in care se putea juca o carte mare impotriva lui popescu si a pravaliei lui iar daca Vladeanu nu ar fi avut o furie a orgoliului era cel mai in masura sa faca acest lucru

dar a ales instinctul in defavoarea ratiunii ...pacat
"Orgoliile ranite sunt mai primejdioase decat interesele lezate" (L.J. Maurice)
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

daca tot se pun citate ... ce preferati ?

Pacea eterna nu va dainui pe pamant decat atunci cand ultimul om va ucide pe penultimul - Adolf Hitler

sau

Toleranţa este efectul pozitiv şi cordial de a înţelege credinţele, riturile şi obiceiurile altora fără a le împărtăşi sau accepta. - Joshua Liebman

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val, daca a fi tolerant este similar cu a accepta a fi prostit sau a fi partas la magarii, atunci prefer sa fiu INTOLE RANT.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:Pai daca mai muncesti si pe degeaba atunci te desconsideri rau de tot.
nu muncesc nimic.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai cum nu muncesti daca te-ai apucat sa faci echipa?

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

andrei vladeanu scrie:
barbumarius scrie:Pai daca mai muncesti si pe degeaba atunci te desconsideri rau de tot.
nu muncesc nimic.
Dar sa fii sigur de un lucru......imaginea ta de competitor(sau fost competitor),alaturi de imaginea lui popescu ,nu-ti face deloc cinste,dimpotriva pune o pata pe CV-ul tau
Personal sunt de acord cu o federatie ....dar NU...federatiei popesciene
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:Pai cum nu muncesti daca te-ai apucat sa faci echipa?
ai ramas incapatanat ca intodeauna.
pai ce echipa am facut eu???

nu am zis de o suta de ori ca singura echipa pe care o fac eu sunteti voi???

in rest, nu am contactat niciun pescar in acest sens.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”