Moderatori: carpdiscount.ro, stress, coco carpdiscount
...isi i-a 4 statii!coco carpdiscount scrie:Salut
Noi nu importam direct Nash. Pai daca ii vrei pe toti de o singura culoare cum ii aranjezi pe statie?
Nu-mi zice ca la senzorii astia "no.1" n-ai optiunea de statie cu leduri in aceiasi culoare. Bine ca-s indestructibilicoco carpdiscount scrie:Salut
Noi nu importam direct Nash. Pai daca ii vrei pe toti de o singura culoare cum ii aranjezi pe statie?
Sunt 4 culori diferite tocmai ca sa faci diferenta la care lanseta ai avut trasatura. Parerea mea este ca daca ai 4 avertizori de aceiasi culoare mai mult te incurca. Deh fiecare pescar cu gusturile luiAlbert scrie:Nu-mi zice ca la senzorii astia "no.1" n-ai optiunea de statie cu leduri in aceiasi culoare. Bine ca-s indestructibilicoco carpdiscount scrie:Salut
Eu am 3 de aceiasi culoare si statia la fel, ce-i drept de la alta firma.Si swingerele la fel si inca n-am patit sa intep la alta lanseta decat cea la care a tras Nu ma incurca absolut deloc. Ii aranjez pe rodpod in ordinea numerelor de pe tricou si gata.coco carpdiscount scrie:Sunt 4 culori diferite tocmai ca sa faci diferenta la care lanseta ai avut trasatura. Parerea mea este ca daca ai 4 avertizori de aceiasi culoare mai mult te incurca. Deh fiecare pescar cu gusturile luiAlbert scrie:Nu-mi zice ca la senzorii astia "no.1" n-ai optiunea de statie cu leduri in aceiasi culoare. Bine ca-s indestructibilicoco carpdiscount scrie:Salut