coco azi am fost la timisoara si am trimis mulineta xtea 10000 cu fan curier dar miau spus ca nu va ajunge repede ca drumul este inzapezit ,eu am vb cu tine la tel si tiam explicat ce are doar lamela de la buton baitruner mia dato cineva peste cap nu stia cum sa stranga frana de fata .de la senzor mar interesa o saltea primire daca e la 50%redusa acea de pe site care este cu 140ron,.. sa speram ca trece repede zapada ca la voi e prapad.ceau ne auzim
azi am fost sa ridic mulinetele ... recomand acest ' service de mulinete ' ptr profesionalismul cu care isi fac treaba baietii ... felicitari coco un baiat de nota 10 !!! apelati cu cea mai mare incredere ptr intretinerea mulinetelor !
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....
salut.am un set de shimano bullseye xt si as vrea sa stiu daca ai putea sa mi schimbi manerele la ele.mulinetele sunt super insa ma enerveaza "maciuliile" alea de cauciuc si le as schimba cu manerele de lemn de la mgs sau orice altceva de la shimano.atasez si o poza cu mulineta
Fişiere ataşate
bulls-eye-xt-shimano.jpg (42.15 KiB) Vizualizat de 8184 ori
Modelul tau de mulineta nu se gaseste pe catalogul de Europa, mai mult ca sigur ca aste pentru piata americana si destinata Surfcasting-ului. Poate sa facem o adaptare dar de inlocuit cu totul manivela.... nu stiu cu ce s-ar potrivi.