Moderator: Dan Mateianu
mihaivoicu scrie:TOPIC DESCHIS PENTRU MEMBRII CLUBULUI SI POATE CEI CARE VOR SA VINA LANGA NOI
mihaivoicu scrie:Numele vine de la magazinul de pescuit pe care l-am avut.Nu vom raspunde niciodata la polemici sau mistouri.Numele noastre nu va zic nimic,nu suntem pescari de performanta ,am participat la vreo 3 concursuri,dar ..asta inseamna ca nu avem voie sa participam la CN sau pur si simplu sa infiintam o A.S. pt a atrage fonduri pentru pescuit.E cumva cu circuit inchis?deranjam deja?
P.S.Stim de gluma,nu ne suparam...
clinci scrie:mihaivoicu scrie:TOPIC DESCHIS PENTRU MEMBRII CLUBULUI SI POATE CEI CARE VOR SA VINA LANGA NOI
ASOCIATIA SPORTIVA ANKORA CRAP PRO - Cu alte cuvinte , braconieri din lumea intreaga , uniti-va!![]()
![]()
"Braconieri", "sectanti" sau cum mai vrei tu sa le spui.Eu le spun mai simplu , "vicecampioni" sau "pescari"shimanobig scrie:clinci scrie:mihaivoicu scrie:TOPIC DESCHIS PENTRU MEMBRII CLUBULUI SI POATE CEI CARE VOR SA VINA LANGA NOI
ASOCIATIA SPORTIVA ANKORA CRAP PRO - Cu alte cuvinte , braconieri din lumea intreaga , uniti-va!![]()
![]()
Esti SECTANT?
Faci parte din acelasi club cu sectantii de Maxx si Vioril? Acesti Frank Warwick si Jason Cann ai pescuitului autohton la Crap?
Braconierilor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()