Salut,
Suntem plecați la partide de pescuit de 24, 48 sau 72 ore și rămânem fara baterie la telefon.
Am rugămintea sa îmi recomandați o baterie externa pentru încărcarea telefonului.
Am achiziționat o baterie externa de 20.000 de mah , la 100 RON dar nu îmi încarcă telefonul decât de 2 ori.Doresc ca ce scrie pe bateria externa sa fie și în realitate.
Multumesc anticipat
Luni pachet și trimisa înapoi, asta e sigur, problema este sa fie exact ceea ce scrie pe ea, de asta am pus întrebarea. Bănuiesc ca sunt multi care au și folosesc o baterie externa și pot sa recomande ceva de calitate.As vrea ceva tot asa pe la 20000 mah
Multumesc
Chiar incarc telefonul de 7 - 8 ori. Merita din punctul meu de vedere. Doar ca - , sa spunem ca se durata de reancarcare este de 12 ore. Nu stiu daca este un - , dar....
Eu folosesc : 1 acumulator 12v 7a ( de la barcuta si tot de acolo si incarcatorul) , un invertor mic ( 120w cred ) si o mufa de bricheta auto pe care am atasat-o la acumulator . La 3 telefoane inca nu am ramas fara curent pe balta niciodata dupa partide de 3-4 zile....