Cum se numeste sunt mofturi, "esentele tari" se tin in sticlute mici...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai timp sa faci si mulinetele altora ??? Si cat costa ?mircione scrie:am desfacut ieri o mulineta ...spalate toate componentele(degresate) sterse, gresate....etc....nici nu am folosit multa vaselina....ulei nici atat ....cost cred ca undeva la 3 ron asta spus fara sa fac vreun calcul ..si se cere 25-30...am auzit undeva la 50 lei de bucata...pai se vrea sa se faca profit din prima mulineta gresata, nu zic sa nu se faca profit ca toti muncim pentru a ne intretine familiile, a face un ban in plus dar prea de tot......cu 25 ron gresezi 20 mulinete cred adica 17 lei vaselina de la cormoran(asta daca nu se foloseste ceva mai ieftin si la fel de bun) 5 ron uleiul, si 5 lei 1L benzina pentru degresat.......restul avem cu totii plin casa o surubelnita ...etc....
nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca se exagereaza cu preturile astea de occident !!
pai ce mai astepti!mircione scrie:am desfacut ieri o mulineta ...spalate toate componentele(degresate) sterse, gresate....etc....nici nu am folosit multa vaselina....ulei nici atat ....cost cred ca undeva la 3 ron asta spus fara sa fac vreun calcul ..si se cere 25-30...am auzit undeva la 50 lei de bucata...pai se vrea sa se faca profit din prima mulineta gresata, nu zic sa nu se faca profit ca toti muncim pentru a ne intretine familiile, a face un ban in plus dar prea de tot......cu 25 ron gresezi 20 mulinete cred adica 17 lei vaselina de la cormoran(asta daca nu se foloseste ceva mai ieftin si la fel de bun) 5 ron uleiul, si 5 lei 1L benzina pentru degresat.......restul avem cu totii plin casa o surubelnita ...etc....
nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca se exagereaza cu preturile astea de occident !!
Eu sunt curios cat timp ti-a luat toata operatia de desfacere, curatare, gresare, ansamblare, la o singura mulineta ? ... si ce tip de mulineta ai desfacut ?mircione scrie:am desfacut ieri o mulineta ...spalate toate componentele(degresate) sterse, gresate....etc....nici nu am folosit multa vaselina....ulei nici atat ....cost cred ca undeva la 3 ron asta spus fara sa fac vreun calcul ..si se cere 25-30...am auzit undeva la 50 lei de bucata...pai se vrea sa se faca profit din prima mulineta gresata, nu zic sa nu se faca profit ca toti muncim pentru a ne intretine familiile, a face un ban in plus dar prea de tot......cu 25 ron gresezi 20 mulinete cred adica 17 lei vaselina de la cormoran(asta daca nu se foloseste ceva mai ieftin si la fel de bun) 5 ron uleiul, si 5 lei 1L benzina pentru degresat.......restul avem cu totii plin casa o surubelnita ...etc....
La mine costa o bere / 4 buc mulinete cu sau fara materialele "clientului" daca nu le are le pun de la mine (vaselina, ulei, rulmenti valabil la xsc/xtc) tu poti fi mai ieftin de atat ? Ah, operatia dureaza max 20 min/mulineta, posibil 40 min/mulineta daca beau mai intai bereamircione scrie:am desfacut ieri o mulineta ...spalate toate componentele(degresate) sterse, gresate....etc....nici nu am folosit multa vaselina....ulei nici atat ....cost cred ca undeva la 3 ron asta spus fara sa fac vreun calcul ..si se cere 25-30...am auzit undeva la 50 lei de bucata...pai se vrea sa se faca profit din prima mulineta gresata, nu zic sa nu se faca profit ca toti muncim pentru a ne intretine familiile, a face un ban in plus dar prea de tot......cu 25 ron gresezi 20 mulinete cred adica 17 lei vaselina de la cormoran(asta daca nu se foloseste ceva mai ieftin si la fel de bun) 5 ron uleiul, si 5 lei 1L benzina pentru degresat.......restul avem cu totii plin casa o surubelnita ...etc....
mihai turiac scrie:Bucuresti/rahova
Pai cum credeai ca am facut eu rost de 4 shimano xsc ?petre iulian scrie:mihai turiac scrie:Bucuresti/rahova
--------
daca-ti raman cateva piese in plus ,cand le `inchizi la loc sa ma suni ...
cumpar piesele ramase