Salut, am un rod pod Maver din aluminiu cu 3 posturi si as dori sa-l modific pentru a avea 4 posturi. Am cumparat tija de 10mm din aluminiu si ma lovesc de urmatoarea problema, conectorii. Am 6 conectori de pe buzz barurile vechi dar imi mai trebuie 2. Va rog sa ma sfatuiti in acest sens, de unde sa fac rost de 2 conectori pt tija de 10mm(cea normala). Se gasesc de cumparat? Are cineva pe acasa asa ceva? Va multumesc.
Ba da, dar toti sunt prinsi cu nit pe tija, nu cu surubel asa cum sunt dei 6 de pe actualul buzz bar. Ma gandeam sa iau un buzz bar ieftin dar nu stiu in ce masura pot scoate conectorul de pe tija si mai sles cum sa-l prind pe tija mea.
la un mester..scoate stiftul ii da filet si ii pune stift filetat cap imbus..asa ceva
eu asa mi am facut la buzz barul de la hakuyo...aceiasi problema cu buzz barii, erau ficsi..si l am transformat din 4 in 3
Fişiere ataşate
IMG_20140509_192057.jpg (94.82 KiB) Vizualizat de 833 ori
Pana la urma am dres-o... Am gasit la un prieten pe un rod pod vechi din aluminiu conectori cu surub imbus. Am facut deja modificarea si a iesit supe bine. De la buzz bar de 48cm cu 3 posturi, am trecut la 80cm cu 4 posturi. Sunt f multumit de rezultat si toate astea cu un cost de 45ron(2 tije pline de aluminiu 10mm) Va multumesc pentru sfaturi.