Viorel M scrie:"Se anunta zile aprinse..".
Explica-mi te rog ce este gresit in aceasta exprimare.
Avand in vedere ce eveniment a declansat tot ce se intampla acum mi se o exprimare nefericita.
Fiind un subiect sensibil pentru mine tresar de fiecare data cand vad exprimari de genul asta.
Viorel M scrie:De asemenea, te rog sa-mi explici si ce consideri tu ca a ajuns crapmania.ro pe internet si eventual cateva exemple in care aplicam modelul wowbix, gandu etc.
Am mai spus-o de-a lungul timpului: titluri pompoase, redirecturi intre voi si site-ul de rapitori, promovare pe feisbuc a articolelor de acum 8, 9 ani sau folosirea acelor titluri pompoase...d-astea. Orice pentru un click. Probabil functioneaza ca biznis dar eu nu suport genul asta de site-uri.
Tre'sa recunosc ca acum nu mai stiu ce faceti.De cateva luni intru direct pe forum, pe feisbuc nu va mai am si ad-block-ul isi face treaba foarte bine.
Daca s-a schimat ceva din strategia aia pe care o stiu eu imi cer scuze
Viorel M scrie:", este important de stabilit daca parerea ta este un caz singular sau exista mai multi care gandesc la fel.
Nu cred ca e asa important. Nu pentru voi. Atata timp cat 80,90% din trafic il scoateti din bazar...acolo tre' insistat nu la ce spun cateva zeci/sute de useri care mai posteaza si pe restul forumului
Nu mai vorbim despre clone si tratament preferentail..alea-s bonus
@Dan M
Aha. Iar ai atitduinea aia de smecheras, de baietel d-ala care ne scoate la fotbal dar daca nu-l lasam sa "dribleze" se supara isi ia artexu' si merge in casa:) Esti simpatic
)
Ei bine nu va las. Atat timp cat vad ceva ce nu-mi convine voi scrie. Ca doar de aia mai stau aici pe forum..sa va critic. Esti fericit?
ON TOPIC. A zburat si Piedone. Bun, bun..daca dupa o zi in strada au zburat astia...Sper ca in seara asta sa fim mai multi ca si ieri...poate-poate se intampla schimbarea aia ce trebuia sa se intample acum 15-20 de ani.