DumiD scrie:E prosteala pe fata ce face mustaciosul, pe principiul ca romanii au memoria scurta si nu tin nici chitantele de saptamana trecuta, imposibil de gasit alea de acum 6 ani! Lui frati-miu i-a venit de plata la pfa din 2012, in conditiile in care el achita an de an integral, la inceputul anului. A zis ok, mai platesc odata, si a pastrat chitanta. Acu' 2 saptamani i-a venit iar somatie, pe 2012, s-a dus la anaf cu chitanta si nu stiau nici aia ce se intampla. Ciocul mic, platiti-va darile pe 2012 si lasati oamenii sa guverneze, ca d-aia i-ati ales. Dane tu erai vehement cand iesea lumea in strada, ca nu-s hoti, ca se taie padurile...ia si plateste si nu mai comenta
Acum inteleg si de ce a fost adus puscariasul de Gica Popescu pe post de consilier al primului ministru : sa-l invete metoda Maradona! Si ma astept sa inceapa sa sune astia de la anaf si cu metoda accidentul, cand n-o mai tine cu impozitele din 2012
Conform legilor, in cazul meu nu este prosteala, decat putin.
Trebuia sa platesc 5% si am platit.
Banii sunt luati corect, totusi daca platesc asigurari medicale, trebuie sa si pot profita de ele. Ori in 5 ani puteam sa mor de 7 ori
, fara sa stiu ca am posibilitatea sa fiu "tratat corespunzator si cu mare atentie in spitalele de la noi".
Nu am fost vehement cu iesitul in strada, ( nu vreau sa ramana ideea asta , ca nu este asa ). Numai imi sustineam parerea , ca la cat ne pierdem relatiile interumane din cauza politicienilor, mai ne pierdem timpul si cu iesitul in strada, cand istoria recenta ( pe care o stim, nu povesti ) ne arata clar, ca de fiecare data cand am iesit, nu am rezolvat nimic. Ori nu am schimbat nimic, ori am schimbat un caca cu altul. Asta am spus.
Legat de anaf, lasand la o parte ce se vede la suprafata, hartogaraie inutila, greseli, drumuri degeaba , ..., consider ca este una dintre institutiile care tine cu tara, cu romanii. Asta prin oamenii de acolo,nu prin ce li se pune la dispozitie si eventual "dicteaza".
P.S. ca tot am amintit de "dictat", ma trimiteai la Codruta sa prinda pe unul care are puterea sa influenteze un judecator . Cati a prins pana acum din astia ?!
( ca m-am informat intre timp, cum sunt echipele in zona ... mixte
)