ok. Multumesc. Maine am sa sun pt o ezervare.Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Ian 18, 2021 22:31Se poate face o rezervare telefonic. Nu este nevoie de avans.

Moderator: Dan Mitranescu
ok. Multumesc. Maine am sa sun pt o ezervare.Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Ian 18, 2021 22:31Se poate face o rezervare telefonic. Nu este nevoie de avans.
Nu este nici cea mai mica suparare. Inversarea sunetelor se face intre treptele 8 si 6, dar nu vad ceva rau in asta.ilar scrie: ↑Mar Ian 26, 2021 0:24Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu a fost/este o greseala la treapta 7 si 8 la sunet drop si run? Parca tonalitatile sunt la fel in cele doua trepte dar inversate pe drop si run. Adica acelasi sunet pe 8 drop si la sapte pe run, iar sunetul la 8 pe run este identic cu 7 drop. S-ar putea sa nu fie cea mai fericita solutie.
Fara suparare.
Da la acest fapt ma refer, poate nu partenerul meu ci vecinul de stand. Personal imi place mult sunetul de pe drop la 8 si as prefera sa am si pe run similar nu unul foarte diferit ca tonalitate cum este acum pe tazura. Este ok si asa, inteleg rationamentul care a stat la baza deciziei, cu siguranta nu este cel mai important aspect, dar pt mine nu e in regula.Dan Mitranescu scrie: ↑Mar Ian 26, 2021 0:57[quote=ilar post_id=763921 time=1611613446
Te referi la faptul ca un avertizor este pe treapta 8 si unul pe treapta 6 si se confunda drop-ul cu run-ul ?
Cred ca este vorba despre sunetul pe run la 8, cel cu tonalitate "groasa".ilar scrie: ↑Mar Ian 26, 2021 13:10
Personal imi place mult sunetul de pe drop la 8 si as prefera sa am si pe run similar nu unul foarte diferit ca tonalitate cum este acum pe tazura. Este ok si asa, inteleg rationamentul care a stat la baza deciziei, cu siguranta nu este cel mai important aspect, dar pt mine nu e in regula.
Poate fi luata parerea mea ca o sugestie pt urmatorul lot. Poate mai sunt ca mine si alti.