Swingerele sunt acum in stoc .Costin Tudora scrie:
Eu oricum le vreau combinate, albastru,rosu,mov și verde.
Facem de 4 bucăți cu penar ?
Posibil și senzorii aceiași culori ?
Când sa trec pe la magazin ?

Moderator: Dan Mitranescu
Swingerele sunt acum in stoc .Costin Tudora scrie:
Eu oricum le vreau combinate, albastru,rosu,mov și verde.
Facem de 4 bucăți cu penar ?
Posibil și senzorii aceiași culori ?
Când sa trec pe la magazin ?
Momentan nu sunt in stoc.Sionut scrie:Salutare,
te rog, poti anunta aici cand intra pe stoc
talpicile de swinger compatibile cu euroswinger ?
Multumesc.
Si cu swingerii din penare ce face ?CrapMLT scrie:Ai putea sa donezi penarele celor care au cumparat set de swingeri in perioada cand acestea lipseau !![]()
(eu ma chinui cu swingerele in penarul avertizorilor
![]()
Stima
Ai comandat setul de swingere si acesta a venit fara penar ? Ca nu inteleg .CrapMLT scrie:Ai putea sa donezi penarele celor care au cumparat set de swingeri in perioada cand acestea lipseau !![]()
![]()
Stima
Da, cand mi-am luat avertizori si swingere, penare pentru swingere nu mai erau, am plecat cu ele in punga de plasticDan Mitranescu scrie:Ai comandat setul de swingere si acesta a venit fara penar ? Ca nu inteleg .CrapMLT scrie:Ai putea sa donezi penarele celor care au cumparat set de swingeri in perioada cand acestea lipseau !![]()
![]()
Stima
P.S. si nici ce semnifica semnele acestea (![]()
) nu inteleg.
Swingerele au fost luate la blister. Atunci lipseau penarele ( in primavara 2016 ).CrapMLT scrie:Da, cand mi-am luat avertizori si swingere, penare pentru swingere nu mai erau, am plecat cu ele in punga de plasticDan Mitranescu scrie:Ai comandat setul de swingere si acesta a venit fara penar ? Ca nu inteleg .CrapMLT scrie:Ai putea sa donezi penarele celor care au cumparat set de swingeri in perioada cand acestea lipseau !![]()
![]()
Stima
P.S. si nici ce semnifica semnele acestea (![]()
) nu inteleg.