Moderator: Dan Mitranescu
Salut Dan,Dan Mitranescu scrie:Incepand de maine vor intra in stoc urmatoarele produse:
-avertizorii model 2014 ( modelul nou ajunge saptamana viitoare )
- toate modelele de lansete MTX inclusiv cele noi.
- swingerele MKM2 si MKM3
Nu cred ca are timp sa raspunda la cat are de munca la CN de la Corbu.ejas scrie:Salut Dan,Dan Mitranescu scrie:Incepand de maine vor intra in stoc urmatoarele produse:
-avertizorii model 2014 ( modelul nou ajunge saptamana viitoare )
- toate modelele de lansete MTX inclusiv cele noi.
- swingerele MKM2 si MKM3
Inainte de a lua o decizie, ne poti ajuta cu o comparatie:
- MTX 14 vechi,
- MTX 14 stoc nou,
- MTX Uni,
- Class
Multumesc!
FELICITARI Dane pentru "putina treaba de la Corbu" !!!Dan Mitranescu scrie:Scuze de intarziere, am avut putina treaba pe la Corbu.![]()
M-ai bagat in ceata, nici nu mai stiu acum ce lansete sa iau.... trec personal azi-maine sa le testez personal, apoi voi reveni si eu cu o parere personala...Dan Mitranescu scrie:Scuze de intarziere, am avut putina treaba pe la Corbu.![]()
Am vazut produsele noi si pot sa spun despre ele urmatoarele :
- MTX14 3,90m 3,75 lbs ramane neschimbat , pretul este de 350 lei ( am luat in calcul revenirea la transportul gratuit si o mica diferenta de pret ).
- MTX UNI 3,90m 4 lbs . Pot sa spun ca este diferita simtitor fata de MTX14. Desi a fost pastrata greutatea lansetei ( implicit cantitatea de material ) , lanseta a capatat o noua conicitate, mai pronuntata pe cotor. Pot sa o compar cu CLASS-ul din acest punct de vedere, dar normal, cu diferenta de calitate a materialului. Astfel UNI a devenit ceva mai rapida decat MTX14. Pretul este acelasi : 350 lei. ( finisaje, inele si mandrina la fel ca pe MTX14 ).
- MTX TOP 3,90m . Pe scurt, un CLASS la 560 lei. Este identic cu CLASS-ul ( strat de finisaj 3k , inele K , mandrina Fuji, tot ... ) .
In comparatii uzuale ( de magazin ) intre cele doua lansete nu se observa mari diferente de actiune sau putere. Par la fel, atat ca greutate cat si ca miscari.
Totusi am fost asigurat de producator ca diferenta de putere dintre modele ramane destul de evidenta in testele practice. Asa ca MTX TOP este un MTX CLASS ceva mai moale , dar clar mai tare decat MTX UNI sau MTX14.
- COBRE CARBON de 22 si 24. Am adus si varianta cobrelor din panza de carbon. Sunt mai usoare si cu un finisaj ce multumeste inclusiv pe cei care tin si la acest aspect. Panza de carbon circulara confera aceste calitati suplimentare, fata de varianta initiala in care carbonul turnat avea si mici imperfectiuni.
Cobra de 22 costa 170 lei .
Cobra de 24 costa 210 lei si este in varianta "de distanta", adica mai lunga.
- SWINGERELE MKM3 HAKUYO la un pret cu mult mai mic !!!
Penarul cu 4 swingere costa 180 lei fata de 275 lei !
Swingerul individual mov costa 40lei fata 60 lei !
( modelul are toate piesele componente inoxidabile, fata de alte variante identice )
Salut,pharaoh scrie:Salut Dan,
Iti scriu aici, poate mai sunt si altii interesati, referitor la recomandarea unei lansete pentru pescuitul din barca, de maxim 3 m lungime.
Multumesc anticipat