Doresc să cumpăr de la dv la rola de 1000m, fir textil M-LIME SOFT de 0,35mm, 140 lei,ca linie principală pt crap (e adevarat că firul textil vibrează în apă la dimensiuni mai groase??),iar cam 1m de la montura trebuie să pun un fir f gros pt că textilul de 0,40mm îl taie în câteva secunde (în gropan au găuri blindate cu scoici,pietre..am folosit un fir pe care l-am primit de la o fabrică de cusut volane,cred,seamănă cu firul textil cosor,cred că era de 1mm,ar merge si mai gros),iar pt asta m-am gândit să cumpăr firul textil CATFISH 8BRAID 75m,1mm,la 45 lei (sa-l pot folosi si la monturile pt somn dar ideea e ca leeader pt a nu-l mai tăia asa rpd, ce parere aveți, ar trebui ăsta mai gros,celalalt mai subtire,alte modele??cum ar fi HAKUYO MAXXX CAMOUFLAGE,M-LINE,ETC).
Si alte mărunțișuri,sunt grăbit să plec, tije pt plumb (nu stiu ce mărime), de câțiva ani folosesc doar carlige Hayabusa M-1 NRB,nr 2,cele negre (dv. fiind pescar de Dunăre poate îmi sugerati si ceva carlige,).
În legătură cu plubii cu auto-intepare, in capătul cărora este 1 cm de sub siliconic în care intră vârtejul,vindeți cumva la metru acel tub? De mulți ani vreau să fac chestia asta dar nu am găsit tubul potrivit..
Pe site am pus în cos produsele,firele, dar totuși doresc un sfat de la dv,stiu că sunteți corect si nu urmăriți alte interese de cât de a ajuta pescarii. ..unul din sfaturile dv acum vreo 4 ani,când nu dădeam de capăt unei situații fiind de o lună pe Dunăre, mi-a adus aproape 100 de driluri în ultimele două zile
Cu stimă, ca om si ca pescar !!!