Eu va multumesc.Laurentiu13 scrie: ↑Mar Mar 21, 2023 13:58Va multumesc frumos pentru raspuns. Eram convins ca am facut cea mai buna alegere. Va admir foarte mult! Spor in tot ceea ce faceti si va multumim frumos!
Moderator: Dan Mitranescu
Eu va multumesc.Laurentiu13 scrie: ↑Mar Mar 21, 2023 13:58Va multumesc frumos pentru raspuns. Eram convins ca am facut cea mai buna alegere. Va admir foarte mult! Spor in tot ceea ce faceti si va multumim frumos!
buna ziua,Am reusit sa le comand si astazi au ajuns,super calitate la imbinari si inele ,mandrina perfecta,multumesc!Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Ian 09, 2023 16:02Buna ziua!Adrian Ciobanu scrie: ↑Lun Ian 09, 2023 10:09
Buna ziua,
Luna trecuta nu au intrat pe stoc aceste lansete,aveti un alt termen?
Multumesc,
Adrian Ciobanu
Acum am aflat data exacta: 25 martie.
Imi pare rau pentru intarziere. Lansetele sunt facute, dar fabrica nu a gasit transport deoarece in perioada iernii nu prea aduce nimeni articole de pescuit.
Oricand, cu placere.
Multumesc si eu.Adrian Ciobanu scrie: ↑Joi Apr 06, 2023 10:28buna ziua,Am reusit sa le comand si astazi au ajuns,super calitate la imbinari si inele ,mandrina perfecta,multumesc!Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Ian 09, 2023 16:02Buna ziua!Adrian Ciobanu scrie: ↑Lun Ian 09, 2023 10:09
Buna ziua,
Luna trecuta nu au intrat pe stoc aceste lansete,aveti un alt termen?
Multumesc,
Adrian Ciobanu
Acum am aflat data exacta: 25 martie.
Imi pare rau pentru intarziere. Lansetele sunt facute, dar fabrica nu a gasit transport deoarece in perioada iernii nu prea aduce nimeni articole de pescuit.
Oricand, cu placere.
Acum am intrebat furnizorul. ( nu il aduc eu ). Inca se lucreaza la el. Au intampinat ceva probleme la matrite.Zota Stefan Doru scrie: ↑Lun Apr 10, 2023 23:09Ceva noutăți referitoare la rodpodul de aluminiu care seamănă cu cel italian ? Mulțumesc!
Buna ziua!