Moderator: Dan Mitranescu
Buna ziua. Nu am mai intalnit problema asta. Prin faptul ca se intampla la mai multi avertizori din acelasi set inclin sa cred ca este una locala. ( poate sa fie vorba despre un scurt produs de deteriorarea mufei sau de incompatibilitate intre swingere si avertizori, sau intre mufele swingerilor si avertizori.)Zota Stefan Doru scrie: ↑Dum Noi 08, 2020 16:58Buna ziua domnule Dan. O intrebare pentru dumneavoastra. Am doua seturi de senzori hakuyo model 2014. Unul functioneaza ireprosabil dar cel de al doilea a inceput sa faca probleme. Problema lor e ca odata ce sunt introdusi swingerii senzorii functioneaza isi fac treaba, comunica cu statia doar ca swingerii raman aprinsi in continuu si consuma bateriile. Se pot repara ? Multumesc frumos!
Buna seara, suna foarte bine. Aprox 700 ron varianta de 4+1 ? precomenzi (eventual la un pret mai bun) ? Multumesc.Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Noi 08, 2020 15:29Noul model de senzori este in lucru. Primesc mostrele in aprox. o luna si daca totul este ok in primavara ii am in stoc.
Senzorii ii fac personal si vor fi pe brandul meu ( TAZURA ).
Asa cum sunt conceputi, nu vor avea concurenta pe piata. Rola cu ax metalic, patru potentiometre ( plate ) asistare cu led pentru nivelul functiilor, functia antifurt AF si functia AM ( auto mute ) cu senzor de proximitate ( ca la telefoanele mobile ) pentru un consum foarte mic si pentru a nu fi influentate de lumina solara, cu verificarea nivelului de incarcare pentru baterie, cu surub din inox ( nu alama sau aluminiu ), cu alarma pe statie la lipsa semnalului uni avertizor !!! , cu distanta mare de emisie si cu un consum foarte mic de energie. Plus toate celelalte functii deja uzuale.
Penare de la 2+1 pana la 6+1. Statia cu 6 pozitii. Toate ledurile isi pot schimba culoarea.
La asta se adauga garantia Mitranescu.
Pretul o sa fie de aprox. 700 lei.
In primele 3 luni de la intrarea in stoc vom veni cu oferte "BUY BACK"sau "RABLA"
, suma fiind oferita ca reducere la achizitionarea noilor avertizori Tazura.
Parerea mea este ca merita asteptarea.
Au cea mai mare capacitate raportata la volumul ocupat. Forma patrata se integreaza mult mai bine in carcasa. La cele rotunde se pierde mult spatiu.
Pretul este mare pentru ce am recomandat pana acum, dar nu am facut nici cel mai mic compromis legat de calitatea pieselor, de la rola evertizorilor cu ax metalic, leduri cu 6 culori clare, potentiometre cu 8 trepte ! de reglare a functiilor, piese de maxima calitate, cu consum mic, pentru functiile AM si AF. Butoane independente pentru fiecare functie , setari usor de facut si de retinut, fara a studia instructiunile.