Salut,AlexCalin23 scrie: ↑Mar Noi 10, 2020 0:34Buna seara,
Acum cateva zile mi-ati recomandat lanseta mtx 8 new concept pentru combo cu adonis 7000. Mi-a atras atentia si lanseta mtx uni 2017, ma atrage greutatea ei si actiunea rapida. Sincer, nu stiu ce sa aleg...imi puteti oferi un sfat suplimentar? Am testat si mtx 10 in combo cu daiwa crosscast 5500qda si nu m am inteles bine cu acest combo...intrucat si mtx era o varianta pentru mine, insa a picat.
Ce ati alege personal dintre mtx8 new concept si mtx uni? Stiu ca este o intrebare grea, dar mi-as dori sa va aflu parerea.
Multumesc. Alex
In primul rand trebuie sa fac o precizare peste care am sarit la primul dialog. Acum nu mai pot.

Intre lansete si mulinete nu se pune problema de compatibilitate.
Am mai explicat in alte ocazii de unde a plecat treaba asta. De la Oborul anilor 90

Atat mulineta cat si lanseta se "potrivesc" strict cu ce vrem de la fiecare in parte.
O lanseta buna de crap o sa se potriveasca cu orice mulineta de crap si invers.
Ne intoarcem la discutia principala.
Eu am facut recomandarea in suma propusa. Daca putem urca la la valoarea lui MTX UNI, cu siguranta acesta este un bat mai bun. Daca tot am ajuns aici, inclusiv TAZURA RS 40T este de luat in calcul. Lanseta intrece in calitate blank-ului MTX 14 sau MTX UNI, iar componentele ( inelele ) sunt si acestea cu de top ( Sea Guide RS ). La pretul actual consider ca este cea mai buna alegere.
https://danmitranescu.ro/lansete-crap/1 ... ncept.html