Ce ma mira e ca au disparut potentiometrele alea atat de laudate la modelul anterior. Si mie mi-au placut foarte mult potentiometrele, fata de butoanele noi..
Moderator: Dan Mitranescu
Care butoane ca in poze nu se vad?osc1or scrie:Mie mi se par urati) Clar, gusturile nu se discuta
Ce ma mira e ca au disparut potentiometrele alea atat de laudate la modelul anterior. Si mie mi-au placut foarte mult potentiometrele, fata de butoanele noi..
Modele vechi aveau pontentiometre si erau asezate pe fatadancalinescu scrie: Care butoane ca in poze nu se vad?
Butoanele din prima poza apartin statiei. Cat despre butoanele situate pe carcasa senzorului sunt sublime dar par a lipsi cu desavarsire!Digital scrie:Modele vechi aveau pontentiometre si erau asezate pe fatadancalinescu scrie: Care butoane ca in poze nu se vad?
Modelul nou are sw-uri si sunt asezate lateral pe partea dreapta (se vede acest lucru si in prima imagine)
Stima
Cred ca imaginea a 4 a spune totdanicos scrie: Butoanele din prima poza apartin statiei. Cat despre butoanele situate pe carcasa senzorului sunt sublime dar par a lipsi cu desavarsire!
Si avertizorii 2014 au fost "originali" ca forma ( si nu numai ). Este modelul facut de fabrica. A aparut in acelasi timp la doua branduri ( Hakuyo si unul strain). Anul trecut a aparut sub aceeasi forma ( alta fabrica ) la FL, iar anu acesta si la Crap Ro.dancalinescu scrie:In sfarsit par a fi un produs original. Modelele 2013 si 2014 erau identice (cel putin vizual) cu inca vreo 3-4 seturi de la alte marci si e greu de spus cine pe cine a copiat (sau daca toti au luat OEM-uri si le-au branduit cu numele lor).
Ca functii par destul de misto si ca aspect sa zicem ca sunt unici.
Felicitari Dane. Sa dea D-zeu sa aiba macar succesul lui 2013 si 2014.
PS: Acum am observant. Cum se face ca nu au brandul pe ei?
Comanda este data de ceva timp ( saptamani ). Dureaza ceva pana ajung. La inceputul verii popate. Nu stiu sigur si nici nu vreau sa vorbesc aiurea, sa cada iar totul numai pe mine.florin pocris scrie:pret aproximativ, si cam de cand mai cu exactitate vor sosi? se vor da repede...si imi plac rau de tot cum arata...florin pocris scrie:la ce pret vor fi noi senzori?