Mulinetele sunt beton. Frana merge cursiv. Ca si in cazul carbontexului, saibele trebuie sa fie sterse cu vaselina. ( vaselina nu trebuie sa fie in exces, doar cat sa luceasca a vaselina, ca sa fiu mai bine inteles ). Tot ce am verificat eu este ok.
Mulinetele sunt echilibrate mai bine ca multe altele ( parerea mea ca sunt cel mai bine echilibrate ), aseaza firul perfect, slow oscillation , rulmenti peste tot si super usoare. Tamburi mari si rapide in recuperare. Mai mult ce sa vrei de la o mulineta de crap.
O spun acum cu toata sinceritatea. Mi-a placut mult mulineta de cand am vazut-o. Singura problema pe care am avut-o era ca nu stiam care este gradul de reticenta al pescarilor la faptul ca pick up-ul trebuie dat cu mana. Oricum asa se da pentru a proteja pinioanele, dar nu stiam cum este perceput acest lucru intre pescari. Dupa cateva zeci de posesori ai acestor mulinete si nici macar o sesizare din acest punct de vedere, concluzia este clara: in Romania stim sa pescuim.
Daca in cazul avertizorilor inca ma trebuie sa explic ca potentiometrele trebuiesc rulate putin pentru o functionare buna, la mulinete nu a mai trebuit sa dau nicio explicatie. Toate parerile sunt de maxima apreciere. Am dat o noua comanda dupa numai 5 zile de la primirea primului lot si voi aduce inclusiv model cu tambur la fata ( 200m fir de 0,25 ).