Moderator: Dan Mitranescu
Ma bucur ca iti plac mulinetele si ca esti multumit de principalele caracteristici functionale.petre iulian scrie:De folosit inca nu am folosit dar la `rece ce vad acum ma incanta
Exact ce ma interesa : usoara ,frana impecabila , asezarea firului corecta , recuperare rapida si sunetul facut de frana ... sa stiu din sunet ce face pestele in drill -o `dambla a mea ..
S-a optat pt achizitionarea a 8 bucati (6 deja sunt cumparate si urmeaza inca 2 )si acum ma gandesc daca e destul de rezistenta sa faca fata si spombului ca am nenorocit cateva mulinete schimano din generatia noua .. daca garanteaza Dan o sa mai adaugam inca minim 1 buc pt spomb .
Abia la anul in toamna vedem sigur daca au fost probleme cu ele pt ca o sa aibe o `viata grea cu 20-25 concursuri
ps .. parerea mea este ca- e ce trebuie !!
Multumesc si eu pentru aprecierea produsului.Smooth scrie:Salutare! Si eu am luat mulineta si vreau sa spun ca este senzatie. Arata f f f bine, iar dupa ce am pus un fir verde inchis pe ea, este din alt film. De mers merge totul perfect pe ea (frana micrometrica este foarte rapida, dar are o plaja suficient de larga, astfel incat sa te poti juca cu pestii in drill asa cum vrei). Asezare firului este extraordinara! Am montat-o pe un mtx 14 black, am facut niste lanseuri pe apa si am atins 170 m pe clips (in aer, nu in momentul in care plumbul intra in apa) in conditiile in care sunt la începutul vietii mele de "casting" . Sa mai spun ca 135 m cu montura pe clips este joaca de copii? Nu mai spun:) Per total, nu ai ce sa-i reproșezi!!!
Asadar, felicitari Dan, felicitari Hakuyo! Ati realizat un ansamblu lanseta-mulineta care de 830 lei care se bate cu altele de peste 2000 lei.
Acum am si eu o întrebare: in ce masura mulineta este water proof? Ma intereseaza ca la inceputul partidelor sa arunc niste apa cu mana pe tambur, pentru a lubrifia firul. Multumesc!
"Rulmentul de antiretur" este facut intodeauna cu role ( nu bile ) din material plastic.HENRICH scrie:Salut! Am o intrebare catre domnu Dan-sistemul(rulmentul) antiretur -in ce proportie are componente plastice?Cum se comporta la temperaturi mai scazute?
Nimeni nu a pus fire! Am vazut Dan spunea ca au pus la magazin si vreo 300 m de 0.25 si ar mai fi mers 100. Dar mie mi-au intrat 500 si mai mergeau 50. Desi știu ca nu toti producătorii respecta grosimea specificata a firelor, sunt curios de ce diferenta atat de mare. Statistic ma interesează, caci consider ca e un lucru bun ca ai loc pt mai mult fir! o sa vreau sa pun fir de 0,27 si as vrea sa vad cam cat intra.Smooth scrie:Multumesc pt raspuns Dan!
Sunt curios voua cat fir (diametre intre 0.24 - 0.27) v-a intrat pe tamburul de 10000? Mie mi-au intrat 500 m de 0.25 mm si mai poate sa ia vreo 50 zic eu.