Am cateva intrebari legate de mulinetele Hakuyo TD6000. In acest moment detin 3 bucati de 1 an de zile si in ultimul timp nu prea ma inteleg cu ele. Am sa va atasez cateva poze ca sa puteti intelege mai bine "problemele mele" si sa imi dati un sfat ce as putea sa fac.
1) Mulinetele au inceput sa scartie (doar una face mai rau sa zic, celalate insesizabil). Nu ma afecteaza fonic deoarece la recuperare rapida nu se aude, dar banuiesc ca angrenajele au de suferit?
https://youtu.be/JWoAB-lGboI
2) Le-am desfacut sa le curat un pic si sa le pun putin vaselina, exista o ordine in care se pun urmatoarele piulite? Si binenteles daca puteti sa-mi spuneti care este rolul lor ?

3) De cand detin aceste mulinete si am tot pus fir pe taburi, nu s-a asezat niciodata corect.Metoda care am folosit-o am bagat rola intr-o galeta cu apa si am mulinat tinand de fir tensionat cu o laveta umeda. Singura data cand a fost firul perfect pe tambur este cand le-am achizitionat cu fir pus la magazin. Vreun sfat ?

4) Pe tamburi scrie TD6000 iar pe cei de rezerva scrie TD7500. Este vreo diferenta ?
Astept sfaturi ! Va multumesc anticipat