Moderator: Dan Mitranescu
In doua saptamani cred ca este gata.Buricu scrie:Daca bine am intes, aveti in pregatire o noua gama de nada!? Cam cand o putem gasi in magazin?
Asta este motivul pentru care le-am separat. Manopera aferenta de introducere, plus costul in sine pentru , colorant, aroma si aditiv, nu trebuiesc platite cateodata de cine nu le doreste.Buricu scrie:Asteptam cu interes! Faptul ca aditivul aromat este separat ajuta. Uneori doar nada, apa si increderea sunt suficiente!
Eu cred ca este doar ironicDan Mitranescu scrie:In doua saptamani cred ca este gata.Buricu scrie:Daca bine am intes, aveti in pregatire o noua gama de nada!? Cam cand o putem gasi in magazin?
Am decis o schimbare prin care obtinem o nada complexa ( +faina peste, +micro pelete ), ce se leaga bine, cu aroma si aditivul pastrate in recipient separat. ( arome diversificate).
Calitatea creste, pretul scade, aroma se pastreaza mai bine ( se achizitioneaza separat, optional ).
Nada pentru momitor sau bulgari.georgeRO scrie:Bile sau ground?
Chiar deloc. Unde este ironia ?Mugady scrie:Eu cred ca este doar ironicDan Mitranescu scrie:In doua saptamani cred ca este gata.Buricu scrie:Daca bine am intes, aveti in pregatire o noua gama de nada!? Cam cand o putem gasi in magazin?
Am decis o schimbare prin care obtinem o nada complexa ( +faina peste, +micro pelete ), ce se leaga bine, cu aroma si aditivul pastrate in recipient separat. ( arome diversificate).
Calitatea creste, pretul scade, aroma se pastreaza mai bine ( se achizitioneaza separat, optional ).
Am inteles, totusi vreun plan cu bile pe viitor?Dan Mitranescu scrie:Nada pentru momitor sau bulgari.georgeRO scrie:Bile sau ground?