Moderator: Dan Mitranescu
osc1or scrie:Asta va fi un produs super utilizat de pescari pt pescuitul la distanta.
Eu am 1 spomb mediu (modelul de la Spomb) si cand nadesc cu el trebuie sa fiu foarte atent deoarece e posibil sa nadesc mai departe decat pot arunca lansetele active.
Nu am reusit sa invat sa lansez bulgari cu catapulta si din aceasta cauza astept midi spombul de la Dan. Daca calitatea va fi cea a spomburilor mari este in regula, ma scuteste de ceva diferenta de pret.osc1or scrie:Eu il pun pe Carp expert spod (3,75m, 5lbs) dar partenerul meu de pescuit il pune pe beastmaster (3,9m, 3.5lbs).
Amandoi reusim sa aruncam spombul midi la aproximativ 140m.
Pe Hermes, pe standul 22 (standul cu salcia aia mare de pe B-uri), l-am aruncat pe malul de vis a vis iar pe harta baltii (stand 16 de concurs) scrie ca sunt 150m.
Parerea mea este ca pt a arunca midi spombul mai departe ti-ar trebui o lanseta putin mai tare.
Cu baracudele am invatat sa arunc bulgarii cu catapulta la distante extreme.
Se prea poate, chiar nu l-am aruncat cu o alta lanseta sa vad cum se duce (dar am sa incerc). Si, oricum, imi plac suficient de mult "Competition"-urile in drill ca sa le schimb. Deocamdata.Parerea mea este ca pt a arunca midi spombul mai departe ti-ar trebui o lanseta putin mai tare.
Acest model nu o sa fie adus.papito scrie:Buna dimineata.
O data cu MIDI spombul, aveti in vedere sa aduceti in viitorul apropiat, in magazin si varianta MINI?