Moderator: Dan Mitranescu
stiu ca modelul 2018 a fost special cu mai putine luminite comparativ cu modelul 2017 pentru a imbunatatii acest lucru.mihasca_doru scrie:a trecut ceva vreme de cand s-au lansat pe piata acesti senzori...rog detinatorii sa-mi spuna si mie cum se comporta, plusuri, minusuri..am inteles ca bateria tine f putin (circa 3-4 partide) ceea ce nu e un lucru foarte placut, nu neaparat din punct de vedere financiar...dar pe balta mai greu gasesti baterii....
astept si o parere din partea lui Dan, probabil ca are sa ne spuna multe despre ei
Bateriile cu care vin avertizorii ( cele de proba ) tin 3-4 partide sau cateodata niciuna.mihasca_doru scrie:a trecut ceva vreme de cand s-au lansat pe piata acesti senzori...rog detinatorii sa-mi spuna si mie cum se comporta, plusuri, minusuri..am inteles ca bateria tine f putin (circa 3-4 partide) ceea ce nu e un lucru foarte placut, nu neaparat din punct de vedere financiar...dar pe balta mai greu gasesti baterii....
astept si o parere din partea lui Dan, probabil ca are sa ne spuna multe despre ei
Si eu ma refeream tot la faptul ca tin foarte putin cu unele dintre cele mai proaste baterii, respectiv cele de proba cu care vin.mihasca_doru scrie:Dan, eu ma refeream la 3 partide in sensul ca tin foarte putin...dar daca zici ca e ok o sa comand si eu un set...alte probleme ai sesizat din informatiile primite de clienti?
Doua precizari.rinvid2000 scrie:Un set de baterii Duracel tin un sezon ( pescuiesc in aproape fiecare Weekend cel puțin 24 ore). Valabil pt avertizorii 2014 cât și 2018. După ce se lasă frigul ( oct Noiembrie ) am la mine un set de rezerva deoarece temperaturile scăzute omoară și cele mai bune baterii. Recomand. Stația la modelul 2018 duce enervant de departe.... mult mai departe ca și la 2014.