Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vad ca nu te potolesti. Ai vazut parerea membrilor acestui forum despre tine, sfatul meu ar fi sa pleci singur de pe aici.......Stefan Popescu scrie:Poti sa demonstrezi cu ce te-am furat? Nu te-am vazut in viata mea si nici nu cred ca o sa am ocazia. Oricum, pentru cei care monitorizeaza tot ce misca in eter, au ocazia sa constate ce specimene au prin ograda.
Asta in masura in care minciunile tale pot fi crezute.
Ai amutit !!!Nu e bine !CimpoeruM scrie:Nea Cornelus,zici ca esti securist ?Acum inteleg de ce esti ocolit de crapi si stiuci!!!Doar somnii te baga in seama,pe ei ii mai poti pacali cu ¨acoperirea¨!!
Da la somn acuma....dala de trage la pernaCimpoeruM scrie:Ai amutit !!!Nu e bine !CimpoeruM scrie:Nea Cornelus,zici ca esti securist ?Acum inteleg de ce esti ocolit de crapi si stiuci!!!Doar somnii te baga in seama,pe ei ii mai poti pacali cu ¨acoperirea¨!!
Evident,asta tie meseria !!!!cornel.s scrie:Ma uitam si ascultam . Ce vreti frate, mai munceste omul .
Poi si ce-ai vrea sa ma apuc de alta? Deabia am facut 15 ani de militarie. Dupa ce voi iesi la pensie.CimpoeruM scrie:Evident,asta tie meseria !!!!cornel.s scrie:Ma uitam si ascultam . Ce vreti frate, mai munceste omul .