MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Mesaj de doru_croc »

IMI ADUC AMINTE CU NESPUSA MANDRIE DE ACADEMICIAN DOCTOR INGINER, SAVANT DE RENUME JUDETEAN, REGIONAL, NATIONAL SI INTERNATIONAL, MULT IUBITA SI STIMATA, UNICA MAMA, ELENA CEAUSESCU SI IMI VINE SA PUN EGALITATE INTRE EA SI MAESTRUL CEAUNULUI AFUMAT, CARE S-A IMPOPOTONAT PRECUM MAIMUTA CU TITLUL... NU-L MAI REPRODUC PENTRU CA MA DOR TASTELE :lol: :lol: :lol:

SI PENTRU CEI CARE NU STIU CINE SE OCUPA CU INOBILAREA SPORTIVILOR LE RECOMAND LECTURA URMATOARE:

AGENTIA NATIONALA PENTRU SPORT
ORDIN NR. 117 .
din 19.04.2004 .
Presedintele Agentiei Natonale pentru Sport
Avand in vedere referatul Directiei Programe ale structurilor sportive nr. 604/24.03.2004:
In baza prevederilor Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2001;
In temeiului H.G. nr. 759/2003 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale pentru Sport,
Emite prezentul ordin:
ORDIN
ART.1. Pentru rezultate deosebite obtinute de sportivii romani in competitiile nationale si internationale oficiale, Agentia Nationala pentru Sport acorda acestora, precum si antrenorilor care i-au pregatit, titlurile de “Maestru Emerit al Sportului”, “Maestru al Sportului” respectiv de “Antrenor Emerit”.
Aceste titluri se acorda la propunerea federatiilor sportive nationale.
ART.2. Titlul de “Maestru Emerit al Sportului” se acorda sportivilor romani care au obtinut unul din urmatoarele rezultate in competitiile oficiale de seniori:
2.1. La ramurile de sport olimpice, sporturi individuale:
- locul I – III la Jocurile Olimpice;
- locul I – III la campionatele mondiale;
- locul I la campionatele europene;
- doua locuri II – III la campionatele europene;
- record olimpic, mondial sau european, omologat de forul international de
profil.
2.2. La ramurile de sport neolimpice, sporturi individuale:
- locul I la campionatele mondiale
- 2 locuri II – III la campionatele mondiale
- 1 loc I la campionatele europene si 1 loc II – III la campionatele mondiale;
- 1 loc I si un loc II la campionatele europene;
- trei locuri II – III la campionatele europene
- 2 recorduri mondiale – europene, omologate de forul international de profil.
2.3. La jocurile sportive:
- locul I – IV la Jocurile Olimpice;
- locul I – IV la campionatele mondiale;
AGENTIA NATIONALA PENTRU SPORT
- locul I – III la campionatele europene;
- locul I – II la cupele mondiale sau europene intercluburi.
ART.3. La propunerea Federatiei Romane a Sportului pentru persoane cu Handicap,
titlul de “Maestru Emerit al Sportului”, se acorda sportivilor romani care au obtinut
unul dintre urmatoarele rezultate in competitiile oficiale de seniori:
3.1. La sporturile individuale:
- locul I – III la Jocurile Paralimpice;
- locul I – III la campionatele mondiale;
- locul I la campionatele europene;
- doua locuri II – III la campionatele europene;
- record olimpic, mondial sau european, omologat de forul international de
profil.
3.2. La jocurile sportive:
- locul I – IV la Jocurile Paralimpice;
- locul I – IV la campionatele mondiale;
- locul I – III la campionatele europene.

DEFINITIE
maestru - MAÉSTRU, -Ă I. s. m. f. 1. persoană cu calităţi excepţionale şi contribuţii valoroase într-un anumit domeniu de activitate. ♢ creator al unei şcoli sau al unui curent. o ~ al sportului = titlu care se acordă cuiva pentru merite deosebite într-o ramură sportivă. ♢ termen admirativ pentru un reprezentant ilustru al unei profesiuni intelectuale. 2. (în trecut) profesor de lucru de mână, de muzică, desen, gimnastică etc. ♢ nume dat antrenorilor din atletica grea (box, lupte, haltere). 3. titlu ierarhic în anumite organizaţii militare, politice, religioase. o ~ de ceremonii = persoană însărcinată să dirijeze, după protocol, desfăşurarea unei solemnităţi. II. s. n. registru de contabilitate conţinând conturile sintetice, în care se înscriu operaţiile economice şi financiare grupate după natura lor. III. adj. (mar.) cuplu ~ = cea mai lată parte a unei nave. (< it. maestro) MAÉSTRU, -Ă, maeştri, -stre, s.m. şi f. 1. Persoană care a adus contribuţii (deosebit de) valoroase într-un domeniu de activitate, fiind adesea considerată drept îndrumător, model, şef al unei şcoli, creator al unui curent etc. ♢ Concert-maestru sau (înv.) maestru de concert = prim-violonist într-o orchestră. Maestru al Sportului = titlu oficial acordat unui sportiv pentru merite deosebite; persoană care poartă acest titlu. Maestru Emerit al Sportului = cel mai înalt titlu oficial acordat unui sportiv pentru performanţe excepţionale; persoană care poartă acest titlu. Maestru Emerit al Artei = titlu oficial acordat cuiva pentru activitate deosebit de meritorie în una dintre ramurile artei; persoană care poartă acest titlu. 2. Titlu dat în trecut profesorilor care predau în şcoli discipline ca desenul, muzica etc. (fără să aibă un titlu academic); persoană care avea acest titlu. 3. Persoană competentă, calificată într-un anumit domeniu (de obicei muzică, dans, sport), care adesea instruieşte pe cineva în domeniul respectiv. 4. Titlu ierarhic în anumite organizaţii militare, politice, religioase etc.; persoană care poartă acest titlu. ♢ Maestru de ceremonie sau de ceremonii = persoană indicată prin protocol să organizeze desfăşurarea unei ceremonii. 5. Maistru (1). – Din it. maestro.

TE-AI PUS PE PICIOR DE EGALIATE CU CRISTIAN GATU SI ALTE GLORII. BRAVO BAIETAS SI LA MAI MARE... NESIMTITULE :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Re: MITRANESCU - MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Mesaj de doru_croc »

COMENTARIILE SI INJURATURILE PE PRIVAT VA ROG :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: MITRANESCU - MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Mesaj de Vladut Mateianu »

O fi confundat notiunile ! Cred ca de fapt a vrut sa scrie MESTER, iar in loc de EMERIT a vrut sa scrie SMECHERIT !
Si asa merge, ptr ca un om care toarna plumbi poate fi numit MESTER !
Deci ,era MESTER SMECHERIT ! :D

Tot pe privat urmarile..... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Re: MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Mesaj de Dan Mitranescu »

Ce aveti neicusorilor cu mine ?
Mi-am exprimat public dezacordul cu aceasta titulatura ... Serban mi-a explicat ca stie el sigur ca oricine poate sa primeasca aceasta denumire , ca nu este nevoie de rezultate si nici de federatie , cica are el cazuri concrete ...
Oricum l-am lamurit ca nu vreau sa-mi mai spuna asa indiferent de situatie.

TOPALA

Mesaj de TOPALA »

DANE TE-AM RUGAT SA NU MAI POSTEZI AICI ! :twisted:
SERBAN ARE DREPTATE, VREA MULTE BAIATU ASTA.
No name, no face, no number.
Oli-Orhi

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Mitranescu scrie:Ce aveti neicusorilor cu mine ?
Mi-am exprimat public dezacordul cu aceasta titulatura ... Serban mi-a explicat ca stie el sigur ca oricine poate sa primeasca aceasta denumire , ca nu este nevoie de rezultate si nici de federatie , cica are el cazuri concrete ...
Nu era prea greu sa gasesti conditiile de acordare, sa vezi ce inseamna si apoi sa le spui discipolilor sa stearga de pe toate postarile nobiliarul titlu :twisted: Partea proasta este ca te-ai complacut cu aceasta titulatura, pana s-au inflamat spiritele. Atat :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

doru_croc scrie:
Dan Mitranescu scrie:Ce aveti neicusorilor cu mine ?
Nu era prea greu sa gasesti conditiile de acordare, sa vezi ce inseamna si apoi sa le spui discipolilor sa stearga de pe toate postarile nobiliarul titlu :twisted: Partea proasta este ca te-ai complacut cu aceasta titulatura, pana s-au inflamat spiritele. Atat :wink:
M-am complacut cu aceasta titulatura ani de zile si nu am comentat nimic ... Stiam ca se acorda de federatia de profil si ca nu are ce cauta deocamdata in pescuitul crapului.
Acum cand m-am pomenit cu acest titlu , fara sa am nici cea mai mica idee despre acest lucru , am rugat public sa nu mi se mai spuna asa. Din momentul in care am aflat pana cand mi-am exprimat parerea au trecut doua zile ... nu ani .

P.S. De aia cu tona ce zici ? Merge ?

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Daca stiam ca doare asa rau nu mai postam nimic. Aceasta postare a fost facuta fara intentia de a jigni sau a brava pe cineva, nu a fost facuta de un discipol, ci simplu de un coleg de club catre alt coleg cu care are glume si pana la urma am facuto in ograda noastra. Si ca sa inchei cu o intrebare: De ce trageti fratilor cu ochiu in curtea vecinului? Rusinica nu este frumos.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

SERBAN_77 scrie: ...De ce trageti fratilor cu ochiu in curtea vecinului? Rusinica nu este frumos.
Vecini forever... 8) :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@serban 77,

rusine sa-ti fie tie, mai fripturistule ! nu cumva cu un an in urma te-ai inscris in APCR-ul ala trecut, de persoane fizice ? Si puneai zeci de intrebari pe forumul asta, ce si cum se face cu pescuitul asta? :evil: Ti-ai gasit acum in alta parte de lins, linge acolo si nu ne mai deranja !!

Scuzele mele celorlalti membri ai forumului, dar de "scriitori" d-astia care nu-si vad lungul nasului, m-am cam saturat!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”