Nu cred asa cevatibi nicolae scrie:De la paznic am aflat ca balta nu mai are peste mare, a fost vandut la domnul Petcu de la MV2 ca oricum este de vanzare.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu cred asa cevatibi nicolae scrie:De la paznic am aflat ca balta nu mai are peste mare, a fost vandut la domnul Petcu de la MV2 ca oricum este de vanzare.
tibi nicolae scrie:Salut Gabi cam la fel am patit si eu miercuri, cu diferenta ca am luat totusi un peste de 10 kg. Cea mai mare captura a saptamanii,se stransese lumea ca la urs. De la paznic am aflat ca balta nu mai are peste mare, a fost vandut la domnul Petcu de la MV2 ca oricum este de vanzare.
Si schimba si nada, nu este acelasi lucru ca anul trecut si nici ca cea cu care pescuiesc ei la concursuri ! Incearca cu ceva Bogdan Dragan in functie de buget si vei vedea diferenta ! (pe toate baltile nu doar la Greaca Cercani)
N-are ce sa stie Popescu ca el pescuieste pe Tancabesti ca asa e contractul de sponsorizarejorjinio33 scrie:daca sti mai multe de ce nu ne spui si noua popescule?
jorjinio33 scrie:daca sti mai multe de ce nu ne spui si noua popescule?