Cred sincer ca nu ma cunoasteti dar daca asta este parerea dvs despre mine eu nu o pot schimba,cat despre cati bani mi-ati platit mie eu unul NU VA CUNOSC CA ABONAT (poate chiar nu sinteti) v-am recomandat eu vreo data cu ce nada sa dati sau sa cumparati de la mine?(comisionul la nada il are baiatul care o vinde).Ati venit si dvs 1 data pe balta si vreti GRATIS lemne si lumina !!!ARE LA BENZINARIE.tibi nicolae scrie:un patron de balta (sau, ma rog, unul care se da patron de balta) nu ar trebui sa fie asa tare in gura in fata clientilor care ii baga bani in buzunare, domnu george ! masina la puscarie ne obligati sa o tinem, controale acceptam ca la aeroport, cumparam ce ne recomandati dvs ca momeala (probabil ca aveti parte si acolo) taxa o achitam, credeti ca mureati daca ne dadeati o mana de lemne gratis ? cuvantul OMENIE va este cunoscut ? sau numai la cine aveti interes ?
Normal dau la cine vreau eu!(sau sint obligat de dvs)
OMENIE,cred ca am dat de pomana si am ajutat mai mult decat dvs.
V-am obligat eu sa veniti la noi pe balta?(daca intradevar ati fost,v-am dat un regulament,l-ati acceptat CE ATITA ZARVA)