O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
george_gre
Puncte: 0

Re: O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Mesaj de george_gre »

tibi nicolae scrie:un patron de balta (sau, ma rog, unul care se da patron de balta) nu ar trebui sa fie asa tare in gura in fata clientilor care ii baga bani in buzunare, domnu george ! masina la puscarie ne obligati sa o tinem, controale acceptam ca la aeroport, cumparam ce ne recomandati dvs ca momeala (probabil ca aveti parte si acolo) taxa o achitam, credeti ca mureati daca ne dadeati o mana de lemne gratis ? cuvantul OMENIE va este cunoscut ? sau numai la cine aveti interes ?
Cred sincer ca nu ma cunoasteti dar daca asta este parerea dvs despre mine eu nu o pot schimba,cat despre cati bani mi-ati platit mie eu unul NU VA CUNOSC CA ABONAT (poate chiar nu sinteti) v-am recomandat eu vreo data cu ce nada sa dati sau sa cumparati de la mine?(comisionul la nada il are baiatul care o vinde).Ati venit si dvs 1 data pe balta si vreti GRATIS lemne si lumina !!!ARE LA BENZINARIE.
Normal dau la cine vreau eu!(sau sint obligat de dvs)
OMENIE,cred ca am dat de pomana si am ajutat mai mult decat dvs.
V-am obligat eu sa veniti la noi pe balta?(daca intradevar ati fost,v-am dat un regulament,l-ati acceptat CE ATITA ZARVA)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu sunt clona nimanui...
Sunt user nou pe acest forum, desi il urmaresc de mult, dar user cu state vechi pe alte forumuri unde am acelasi nickname...

Dle George, daca "are" la benzinarie lemne, am sa ma duc la benzinarie sa le cumpar nu e problema dar pe balta dvs clar nu mai calc...
Sunt sigur ca pe langa mine, multi alti pescari au incepout sa evite aceasta balta. In ultimul week-end in care am fost la dvs pe balta,nici macar cele mai bune locuri nu ati mai reusit sa le inchiriati. Si cu asta am spus multe...
Tineti-o tot asa ca treaba merge de la sine!
Critic echilibrat

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Nu vreti sa va puna la dispozitie George si niste femei de produs tot moca ?! Care e problema ca ti se cere bani pe lemne si pe curent. In loc sa zici merci ca nu trebuie sa umpli portbagajul cu saci de carbuni si mai faci si economie de baterii la felinare...ca sa nu mai zic de confort, tot voi sunteti tari in gura.

Credeti ca daca aveti 4 lansete si o mana de bile trebuie sa stea patronul unei balti sa va faca toate poftele...

Am fost unul dintre primii abonati pe aceasta balta...inca de pe vremea cand nu existau foisoare si pontoane. Si in ziua de azi daca vreau sa fac un gratar platesc lemnul. Dar nu s-a intamplat vreodata sa ii cer lui George un favor si sa nu ma ajute (bautura la frigider si pastram doar strictul necesar in lada, saltea de receptie ca sa nu imi mai imput masina, o cafeluta adusa de paznic la ponton, etc.)

Daca pe George nu il ajuta f mult conditiile meteo si sunt niste legi care il impiedica sa dragheze acea balta petru a o decolmata, sa nu credeti ca nu e un super om sau sa il banuiti ca nu are OMENIE. A investit intr-o balta fara prea mult potential, ma refer aici la structuri, izvoare naturale, hrana naturala in balta, plauri, etc... cat nu au facut zeci de patroni de balti la un loc. Si prin asta ne-a ajutat pe noi pescarii, adica a facut ceva pt carp fishing.

S-au gasit 3-4 nou nascuti sa critice si sa jigneasca.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu nu critic si nu jignesc.
Nu am cerut 1mc de lemne, am cerut "o mana" de surcele cu care sa aprind focul pt ca lemnele mele erau destul de mari taiate si nu le puteam aprinde...
Este un gest minor care conteaza mult, cel putin pt mine....
Daca imi cerea paznicul caruia i-am cerut lemnele 5 lei ii dadeam cu mare placere dar mi-a cerut direct patronul...
Critic echilibrat

SONEL

Mesaj de SONEL »

lucianman scrie:Nu vreti sa va puna la dispozitie George si niste femei de produs tot moca ?! Care e problema ca ti se cere bani pe lemne si pe curent. In loc sa zici merci ca nu trebuie sa umpli portbagajul cu saci de carbuni si mai faci si economie de baterii la felinare...ca sa nu mai zic de confort, tot voi sunteti tari in gura.

Credeti ca daca aveti 4 lansete si o mana de bile trebuie sa stea patronul unei balti sa va faca toate poftele...

Am fost unul dintre primii abonati pe aceasta balta...inca de pe vremea cand nu existau foisoare si pontoane. Si in ziua de azi daca vreau sa fac un gratar platesc lemnul. Dar nu s-a intamplat vreodata sa ii cer lui George un favor si sa nu ma ajute (bautura la frigider si pastram doar strictul necesar in lada, saltea de receptie ca sa nu imi mai imput masina, o cafeluta adusa de paznic la ponton, etc.)

Daca pe George nu il ajuta f mult conditiile meteo si sunt niste legi care il impiedica sa dragheze acea balta petru a o decolmata, sa nu credeti ca nu e un super om sau sa il banuiti ca nu are OMENIE. A investit intr-o balta fara prea mult potential, ma refer aici la structuri, izvoare naturale, hrana naturala in balta, plauri, etc... cat nu au facut zeci de patroni de balti la un loc. Si prin asta ne-a ajutat pe noi pescarii, adica a facut ceva pt carp fishing.

Taticule, pe banii nostri lasa-ne sa avem pretentii ! Ce s-ar face un patron fara pescari ? Din ce ar trai ? Astia sunt ca politicienii, daca le dai nas ti se urca in cap ! Si tot pe banii tai. Asa ca nu mai lua foc asa pentru 2-3 partide de pescuit mocea si nu uita ca esti in primul rand pescar . Si nici tie nu ti-ar placea ca pe alta balta sa fi tratat urat cat timp platesti taxe si nu furi nimic.

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Cateii la cusca!
Si impotriva latratului si a schelalaitului exista un remediu!
Se numeste Marfarul!!!

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

SONEL scrie:
lucianman scrie:
Taticule, pe banii nostri lasa-ne sa avem pretentii ! Ce s-ar face un patron fara pescari ? Din ce ar trai ? Astia sunt ca politicienii, daca le dai nas ti se urca in cap ! Si tot pe banii tai. Asa ca nu mai lua foc asa pentru 2-3 partide de pescuit mocea si nu uita ca esti in primul rand pescar . Si nici tie nu ti-ar placea ca pe alta balta sa fi tratat urat cat timp platesti taxe si nu furi nimic.
Ce intelegi tu prin tratat urat?? Ca a cerut bani pt lemne si curent ?? E normal acest lucru.

Nu luam foc daca s-ar fi comentat despre balta sau altceva, dar nu despre lemne pt gratar. Vezi ca la Cernica e padure, ai lemne cate vrei. Am auzit ca merge la bile bine. :D :D

Cat despre pescuit moca, nu e cazul sa vorbesti pt ca nu stii. Vorbim din presupuneri sau lucruri exacte???
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

george_gre

Mesaj de george_gre »

osc1or scrie:Eu nu critic si nu jignesc.
Nu am cerut 1mc de lemne, am cerut "o mana" de surcele cu care sa aprind focul pt ca lemnele mele erau destul de mari taiate si nu le puteam aprinde...
Este un gest minor care conteaza mult, cel putin pt mine....
Daca imi cerea paznicul caruia i-am cerut lemnele 5 lei ii dadeam cu mare placere dar mi-a cerut direct patronul...
Pana la urma care este problema ta?
Ti-am cerut tie sau lui Tibi Nicolae ca nu mai inteleg?
Ti-am cerut banii pe lemne si ce? nu aveam dreptul?(paznicul i-ti aducea lemne ca nu ereau de la el).
De ce nu ai cerut un topor sa faci surcele?(nu mai cheltuiai banii).

george_gre

Mesaj de george_gre »

osc1or scrie:Nu sunt clona nimanui...
Sunt user nou pe acest forum, desi il urmaresc de mult, dar user cu state vechi pe alte forumuri unde am acelasi nickname...

Dle George, daca "are" la benzinarie lemne, am sa ma duc la benzinarie sa le cumpar nu e problema dar pe balta dvs clar nu mai calc...
Sunt sigur ca pe langa mine, multi alti pescari au incepout sa evite aceasta balta. In ultimul week-end in care am fost la dvs pe balta,nici macar cele mai bune locuri nu ati mai reusit sa le inchiriati. Si cu asta am spus multe...
Tineti-o tot asa ca treaba merge de la sine!
Pe mine ma cheama George Mihaila tu pina la urma cine esti?
Chiar trebuie sa dau explicatii de ce iau cum iau si ce fac pe PROPRIETATEA MEA la toti osc1or (circotasii)?
Daca nu mai vii pe balta ce o sa pierd? Am uitat ca esti clientul meu CEL MAI VALOROS si am gresit ca ti-am cerut banii pe lemne!

TARE SANT CURIOS DE CAND PESCUIESTI PE CERCANI SI CE FEL DE ABONAMENT AI.(sa nu ma iei cu dealea ca ... nu conteaza)

george_gre

Mesaj de george_gre »

SONEL scrie:
lucianman scrie:Nu vreti sa va puna la dispozitie George si niste femei de produs tot moca ?! Care e problema ca ti se cere bani pe lemne si pe curent. In loc sa zici merci ca nu trebuie sa umpli portbagajul cu saci de carbuni si mai faci si economie de baterii la felinare...ca sa nu mai zic de confort, tot voi sunteti tari in gura.

Taticule ai fost la mine pe balta si te-am tratat urat? Daca da spune-mi cand si cu ce daca nu NU TE MAI BAGA!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”