O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Mesaj de gaby_po23 »

Dragi pescari,

Nu stiu ce se intampla...anul trecul am avut abonament... si scoteam dulapi formati din 2 cifre..la bilele de la Rudeanu...24 - tari.
Anul acesta si-a facut abonament un amic de al meu...incepator.
L-am pus sa isi ia echipament...multi bani....in fine...am luat si navomodel...si l-am dus la Greaca..sa ii bag microbul in sange.I-am zis pana aici a fost....sa vezi ce inseamna crapul.

1)Prima partida de 48 ore martie-aprilie.
rezultate - 0 ....in 5 lansete cu bine mici , mici, solubile, tari, pasta...tot...de la Rudeanu ( bilele premium ).

2) partida mai - iunie - propusesem sa stam 60 ore. de luni-si vedeam cand plecam.
Locul cofetari.
Am lua bile de la Rudeanu 2 kg dar si le la prietenul Mircea..Magic....2 kg...cele premium.

Am plantat 6 lansete pe langa parii de la cofetari... cu diferite..incercari...( o bila, 2 bile, pop-up, dip,,,draci, laci, varcolaci....)
Dupa 5 ore le gaseam goale...
Le-am pus la uscat ...i-am zis ca daca nu scot dulap nu sunt pescar...am incepus sa si nadesc nu numai sa dau izolat ( la plantat)

Am intins coarda si dupa 1 zi si o noapte aveam plantate - 8 lansete....le-am lasat pe timpul noptii...iar dimineata ( asta a 3 zi ..jumate goale jumate pline ). Binenteles ca am inceput sa strangem si am plecat....

Intrebarea mea este.....UNDE-AM GRESIT...UNDE-AM GRESIT ???

Dan Serban
Pescar de competitie

Re: O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Mesaj de Dan Serban »

Nu stiu unde ai gresit , eu am fost in weekend de sambata dimineata pana duminica dimineata (trebuia sa stau pana seara) si nu am avut nicio o trasatura , am pescuit la pontonul 5 , nimeni in jurul meu nu a prins nimic .
Pescar de rând

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

incearca sa shimbi nada, iar in al doilea rand o localizare cat mai buna a pestelui, eventual si montura/prezentare si daca tot nu ai rezultate vinde sculele :lol:
fire intinse

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Serban scrie:Nu stiu unde ai gresit , eu am fost in weekend de sambata dimineata pana duminica dimineata (trebuia sa stau pana seara) si nu am avut nicio o trasatura , am pescuit la pontonul 5 , nimeni in jurul meu nu a prins nimic .
Duminica nu a tras deloc , pe la 12-13 nu mai erau decat 3 masini , la ora 15 am plecat si noi .
Sambata noapte a mancat la solubile dar la tari liniste , duminica liniste de mormant.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

@gaby

La Greaca pestele nu mananca decat la bile facute de catre pescari la inceput de drum :Kevin Nash (Monster Pursuit) , Bill Cottam (Nutrabaits) etc. :D :D

Asta poate fi o explicatie.

Sincer, imi pare rau ca nu ai avut rezultate.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

zfcristian scrie:
Dan Serban scrie:Nu stiu unde ai gresit , eu am fost in weekend de sambata dimineata pana duminica dimineata (trebuia sa stau pana seara) si nu am avut nicio o trasatura , am pescuit la pontonul 5 , nimeni in jurul meu nu a prins nimic .
Duminica nu a tras deloc , pe la 12-13 nu mai erau decat 3 masini , la ora 15 am plecat si noi .
Sambata noapte a mancat la solubile dar la tari liniste , duminica liniste de mormant.
Nu am avut nicio trasatura ..nici la solubile .
Pescar de rând

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Serban scrie:
zfcristian scrie:
Nu am avut nicio trasatura ..nici la solubile .
Asta e , am vazut ca te duci pe Magura in weekend, o sa vin si eu de sambata seara, daca ramai pe balta....

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

27-28 iulie , weekendul viitor.
Pescar de rând

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Serban scrie:27-28 iulie , weekendul viitor.
Ai dreptate, nu stiu de ce credeam ca e acelasi weekend .
Fire intinse atunci!

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Salut Gabi cam la fel am patit si eu miercuri, cu diferenta ca am luat totusi un peste de 10 kg. Cea mai mare captura a saptamanii,se stransese lumea ca la urs. De la paznic am aflat ca balta nu mai are peste mare, a fost vandut la domnul Petcu de la MV2 ca oricum este de vanzare.
Si schimba si nada, nu este acelasi lucru ca anul trecut si nici ca cea cu care pescuiesc ei la concursuri ! Incearca cu ceva Bogdan Dragan in functie de buget si vei vedea diferenta ! (pe toate baltile nu doar la Greaca Cercani)
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”