Vladut Mateianu scrie:iohann scrie:
Cred ca esti gresit informat.
Ai organizat concursuri si stii destul de bine ca la un concurs de 72 de ore, 4 arbitrii+George Iorga costa dublu si ceva fata de ce ai scris tul!gresesc cu ceva?!
Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
Cate zile iti ocupa organizarea unui concurs si ce alergatura ai?!
Balta hermes peris de joi pana duminica costa 11000 lei, nu 2000 euro cum spui tu!
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc).ia vezi e ok!?
iohann scrie:
nu ca asa o fi!!!
ma faci mincinos?
Atunci hai sa o luam sistematic :
Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
TIMP DE 11 ANI CAT AM ORGANIZAT CONCURSURI, AM AVUT ACELEASI 3 CANTARE FOX, TREPIEZI SI CIRCA 9 SALTELE. INVESTITIE CARE S-A SCOS LA PRIMUL CONCURS ORGANIZAT, RAMAND BANI SI PTR RULOTA PE CARE AM ACHIZITIONAT-O.
Cate zile iti ocupa organizarea unui concurs si ce alergatura ai?!
ALERGATURA ? TELEFONIC REZERV BALTA, DISCUT CU ARBITRII SI COMAND CUPELE(CU LIVRARE LA FIRMA). DOAR 4 ZILE CATE UN DRUM PE BALTA ZILNIC.....CU UN CASTIG(IN MEDIE) DE 500 EURO/DRUM ...

O MERITA ?
Balta hermes peris de joi pana duminica costa 11000 lei, nu 2000 euro cum spui tu!
NU TE CONTRAZIC, S-O FI SCUMPIT INTRE TIMP.... POATE NE SPUNE SI OSCIOR CAT A PLATIT LA CUPA CARPBOOK PTR 48 DE ORE.
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc)
NICI AICI NU TE CONTRAZIC, FIECARE ORGANIZATOR ISI FACE BUGETUL DE CHELTUIELI DIN TIMP.
Ca o concluzie(si asta o zice unul care a organizat vreo 11 ani concursuri), organizarea de concursuri este una dintre cele mai banoase meserii din tara, de aceea si invazia de concursuri de pe piata.
Totusi, cu toate ca nici eu nu am excelat, mai multa transparenta ar fi benefica ptr toti.
Si anume(cum au copiat toti regulamentul meu, sa-l copieze si pe acesta) :
CUPA X-ULESCU
ORGANIZATOR : NUMELE CLUBULUI SAU PERSOANEI CARE RASPUNDE IN CAZ DE FRAUDARE, ALTERCATIE, OMOR, ANAF, ETC
LOCURI : NUMARUL DE LOCURI DISPONIBILE
TAXA : TAXA CERUTA/ECHIPA
CHELTUIELI ORGANIZARE : CUPE, ARBITRII, PROMOVARE, TAXA BALTA, CASTIG ORGANIZATOR, CHELTUIELI DIVERSE.
PREMII : VALOAREA PREMILOR IN BANI (ADICA DIFERENTA RAMASA DUPA CE SCADEM CHELTUIELILE DE ORGANIZARE DIN TOTALUL TAXELOR INCASATE)
Este ceva ce am omis ? Nu cred. Cam asa ar fi o varianta rezonabila care ar incuraja lumea sa vina la concursuri, citeste "retetarul" omul si stie ce are de "papa"....