Pret crap viu peste 15 kg

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Razvan Chirita

Re: Pret crap viu peste 15 kg

Mesaj de Razvan Chirita »

ionut72 scrie:
E adevarat ca pe un crap de 20 de kg nu mai ia 1000 de euro, dar ia 15 lei/kg oricand! Ori asta inseamna 500 de lei. Doi din astia depasesc salariul minim (cu restul mai mici se apropie de ala mediu)! Isi cauta de munca, zici? :lol: :lol:
Cei care fura crapi mari de peste 15 kg din balti cunoascute nu o fac neaprat pentru bani, o fac de dragul bagabontelii sau din cleptomanie. Cei care braconeaza si mai prind, din cand in cand, un exemplar mare pe care il vand viu patronilor diverselor balti, traiesc exclusiv din vanzare de peste.

Saky
Puncte: 0

Mesaj de Saky »

shahjaban scrie:nu avem cunostiinte comune sakale.......si daca ma apuc sa postez aici mesajele care mi le-ai trimis isi da toata lumea seama ce fel de om de nimic esti......
p.s. banii au reintrat in discutie dupa ce ai fost contactat de politie in urma reclamatiei mele ....asa ca zi mersi ca nu am continuat : INSELACIUNE SCRIA PE DOSARUL TAU de la politia din Brasov .....
si nu mi-ai anulat mie nimic micinosule....ai anulat Toate rezervarile ca ti-a fost frica ca iti moare pestele , sau cel putin asa ai zis ....
si nu ma fa sa postez aici toate mesajele tale sa vada lumea ce fel de om esti...( la politie sunt declarate oricum.....poate ma faci si mai ma duc pe acolo ) ..
ma mir ca mai ai cont pe acest forum dupa toate injuriile care le-ai adus tuturor inclusiv moderatorilor.....
ai grija ca si injuriile postate aici pot deveni grave ptr tine....ca ai antecedente ...
:lol: :lol: :lol: :lol:
aloo ........... !!!!!
anul trecut peste 15 pescari din Brasov au pescuit la mine pe balta,sti si tu ca avem destule cunostinte comune! chiat te rog sa postezi mesajele in care te-am facut ..............
acelasi lucru i-am spus si politistului care ma sunat ce ti-am spus si tie '' ....... ALA INAINTE SA FACA RECLAMATII LA POLITIE,SA IMI TRIMITA UN CONT IN CARE SA II POT PUNE BANII, IN CONTUL CARE MI LA TRIMIS NU POT SA-I ICARC BANI,DOAR EL POATE SA-SI INCARCE ACEL CONT,...........
tie ti-am anulat rezervarea la sfarsitul lui Aprile dupa ce ti-am gasit poza pe FB cu pestele terfelit in noroi.
tre sa fiu idiot sa las pescari ca tine pe balta si sa risc sa-mi terfeleasca pestii in valoare de 500,000 de euroi.

........

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Tu stii ce parere are politia despre braconaj? Dar justitia?
Ionuț 72, poate ne luminezi și pe noi, deoarece am văzut în postările tale anterioare că ești tobă în materie, privind C.P. și C. P. P., și nu în ultimul rând că le cunoști pe toate ca un om mare!!! Cu respect, Lucian BV.
Nume utilizator schimbat din lucfish

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

tie ti-am anulat rezervarea la sfarsitul lui Aprile dupa ce ti-am gasit poza pe FB cu pestele terfelit in noroi.
tre sa fiu idiot sa las pescari ca tine pe balta si sa risc sa-mi terfeleasca pestii in valoare de 500,000 de euroi.

........[/quote]
Sunt curios, tie nu ti s-a intampllat niciodata sa ti scape din mana un peste cand faceai poze?ai anulat rezervarea doar din cauza asta?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ionuț 72, poate ne luminezi și pe noi, deoarece am văzut în postările tale anterioare că ești tobă în materie, privind C.P. și C. P. P., și nu în ultimul rând că le cunoști pe toate ca un om mare!!!
Te luminez acu: invata intai sa fii politicos si ta te abtii si vei primi, poate, si raspunsuri!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

că ești tobă în materie, privind C.P. și C. P. P.
Si nu, "sunt toba in materie" in ce priveste "filozofia dreptului", adica ce ar trebui sa fie CP si CPP, nu ce sunt acum!

Lucian Mustățea

Ionuț 72, cu siguranță nu m-ai luminat cu postarea de mai sus. Te-am întrbat datorită faptului că în topiul deschis de Maty ( Ce a fost..... și ce este), privind furtul acelui superb crap în dauna lui Vlăduț, la pag. 2, te-ai pronunțat despre percepția unor polițiști privind gravitatea infr. de furt. Cred că aceste percepții le-ai auzit la colțul blocului sau în stația RAT. Cu siguranță acei oameni lucrează sub stricta îndrumare a unor magistrați!!! Totodată la pag. 7 și 8 ai postat mesaje privid furtul, legitima apărare și regimul armelor, te asigur că amesteci merele cu perele, iar armele letale și neletale au un regim special, prevăzut strict lege. Dacă tot afirmi că oricine poate face rost de arme de foc, poate faci și un denunț, mai cu seamă că se întâmplă atâtea lucruri în EUROPA.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Cred că aceste percepții le-ai auzit la colțul blocului sau în stația RAT
Exceptand faptul ca iarasi esti nepoliticos, esti militian? :D
Cu siguranță acei oameni lucrează sub stricta îndrumare a unor magistrați!!!
Exceptand faptul ca asta e o bazaconie (justitia si internele sunt 2 chestii separate), si cand o fac, o fac ori mana-n mana cu braconierii (fiecare avndu-si partea), ori intru-n dispret total al legislatiei (cati braconieri piscioli, multi dintre ei recidivisti, stii tu ca fac/au facut puscarie)?
Dacă tot afirmi că oricine poate face rost de arme de foc, poate faci și un denunț, mai cu seamă că se întâmplă atâtea lucruri în EUROPA.
Pai de ce sa fac un denunt, cand am declarat, de nu stiu cate ori, ca eu sunt "pentru reforma asupra dreptului de proprietate a armelor de foc"? Sau n-ai inteles ce va sa zica asta? :)

Lucian Mustățea

Ionuț 72, nu sunt milițian, eu culeg fructe!!! La subiectul2, sunt instituții (chestii) separate dar lucrează împreună, polițist-procuror!!! La subiectul 3, aștept un răspuns pertinent de la tine, mai cu seamă că-ți fuge mintea( în sens constructiv).

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pai, raspuns "mai pertinent" decat ca sunt pentru egalizarea sanselor victimei cu cele ale agresorilor, n-am cum sa-ti dau! :)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”