SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de zfcristian »

Florin Pata scrie: P.S. Pont : nu se cauzeaza distrugeri autoturismului parcat pe locul tau - se "monteaza sufa",se tracteaza "in mijlocul strazii" autoturismul "intrus" si apoi lasi "nesimtitul" sa se descurce!!!
Cata bataie si-a luat unu d'asta ca tine de la proprietarul masinii anul trecut prin Brancoveanu....... :mrgreen:
Ps : era masina unui gabor :mrgreen:
Asa ca ai grija , smecheria si prostia se platesc, te las pe tine sa vezi unde te incadrezi .

Referitor la Tancabesti, totul trebuie facut pe cale legala nu cu haiducii, salut pe aceasta cale actiunile facute de Ali Motaz.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Cata bataie si-a luat unu d'asta ca tine de la proprietarul masinii anul trecut prin Brancoveanu....... :mrgreen:
Ps : era masina unui gabor :mrgreen:
Asa ca ai grija , smecheria si prostia se platesc, te las pe tine sa vezi unde te incadrezi .

Referitor la Tancabesti, totul trebuie facut pe cale legala nu cu haiducii, salut pe aceasta cale actiunile facute de Ali Motaz.[/quote]

Postarea mea referitoare la "stalpi" s-a dorit putin "amuzanta"!
Vad ca exista cativa "infierbantati"!
Nu ma cunosti ("ca tine"!) ,nu ai capacitatea sa ma incadrezi si pastreaza epitetele "smecherie" si "prostie" pentru tine si anturajul tau !
Referitor la subiectul Tancabesti, sunt alaturi de toti cei care doresc sa pescuiasca in viitor in aceasta frumoasa locatie !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Florin, ai dat-o de gard cu taiatul stalpilor si acum muti bobul ca a fost caterinca, atunci accepta ca si Cristi face caterinca si nu te mai zgaria, si tot la caterinca iti citez din Tudor Musatescu:"Daca intr-o vorba indesi mai mult decat incape, devine vorba goala".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Expresia "DACA VA FI GASIT VINOVAT RISCA...." se aude dupa fiecare infractiune relatata la stiri, indiferent daca il calca pe unul masina, ca e viol, furt, flagrant...

Politia aresteaza criminalul si "pana la proba contrara" exista prezumtia de nevinovatie... doar daca va fii gasit vinovat risca ...x ani...bla bla bla...

despre ce stalpi vorbiti?

Faraon

Mesaj de Faraon »

PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari Ali, tu ai fost capul rascoalei ! :wink:

Un fel de Horia ,Closca si Crisan ! :D Bravo inca o data ptr cat te-ai zbatut, ai tot respectul meu...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Faraon

Mesaj de Faraon »

va multumesc din sufelt vladuti .este o onoari pt mine cuvintele tale dar cum am spus cand am avut ocazia nu am facut asta pt faima sau sa vorbasca lumea de mine , am facutu doar de dragul acest loc minonat si pt colegi meii pescari pe care ma simit cel mai bine , poate acum exsajrezi dar credeti ma ca ma simit alturi de voi cel mai bine , insa nu asi fi facut tot ce am facut chiar scrisoarea catre presedintele Romaniei fara srijnul vostru . sunteti voi potera mea . va respect si va doresc salbtori fercite , si ivident fire cat mai intinse la anul pe lacul nostru drag TANCABESTI.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sper sa ramana lucrurile asa cum sunt acum, dar nu inteleg de ce e nevoie de acordul lui X-ulescu, ptr. a avea acces pe o zona de protectie prevazuta de lege ? De fapt, inteleg ca Valvis declara in fata notarului ca permite accesul pe zona de protectie ... cu alte cuvinte se recunoaste faptul ca ori terenul lui ocupa respectiva zona, ori zona de protectie e undeva sub apa (din moment ce el a infipt cateva borne in stuf) ! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Sa dovedit ca comunitatea pescarilor este puternica.

http://www.youtube.com/watch?v=AQ1ZXE7d ... t-segments

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Daca dovedesti ca ai suferit si un prejudiciu poti sa scoti mult mai mult. Bafta
"X13"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”