Stie cineva daca icrele de cteno sunt comestibile

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu stiam ca icrele de stiuca sunt BEST OF !!!adinada scrie:Sunt. Si sunt excelente. Chiar daca la prima vedere nu te atrag dpdv comestibil...crede-ma ca iese cea mai buna salata de icre din ele.
ok, de stiuca sunt best of, ai dreptate, dar si cele de ten sunt de top. Arata urat, dar preparate ies excelente.zfcristian scrie:Eu stiam ca icrele de stiuca sunt BEST OF !!!adinada scrie:Sunt. Si sunt excelente. Chiar daca la prima vedere nu te atrag dpdv comestibil...crede-ma ca iese cea mai buna salata de icre din ele.
o grasime fara boabe ..........de culoare verde ...........fara gust de peste .......numai de la pestii peste 15 kg ...........varsta peste 8 ani ............mai bine viu in balta decat amestecat cu ulei si ceapa ............NU SUNT BUNE CALITATIV ,NU AU BOB ........AU NUMAI GRASIME ......Vladut Mateianu scrie:dar unde se gasesc icre de cteno ?![]()
Multam frumos Bijouthe mover scrie:ciortanica,am vorbit cu Byl si am ajuns la concluzia ca cele mai bune pt. tine sunt alea de scafandru![]()
![]()