Avertizori Diamant Alb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
florinalin
pescar de competitie
Puncte: 0

Avertizori Diamant Alb

Mesaj de florinalin »

Pescari, posed 4 avertizori Diamant Alb model TLI07 (http://www.premiumfishing.ro/avertizor- ... bila-90-cm ), si as vrea sa va intreb pe cei care ii folositi daca ati avut cu ei probleme pe timp de ploaie. De fapt intrebarea mea este daca rezista la umezeala sau nu. Nu ma refer aici la faptul sa-i scufund in apa, ci daca rezista la o ploaie mai torentiala sa zic asa. Sunt extrem de multumit de ei cum functioneaza, bateria tine excelent, sunt la al doilea sezon cu bateria, tipa la orice trasatura, dar ieri....fiind la pescuit....deodata s-a intunecat si a inceput sa ploia. Marunt ce e drept, dar mi-a trecut prin cap intrebarea .....daca incepe sa toarne cu galeata...oare avertizorii cum se descurca?
Astept pareri.
Multumesc anticipat
A bad days fishing is better than a good day at work...

SERBAN_77

Re: Avertizori Diamant Alb

Mesaj de SERBAN_77 »

florinalin scrie:Pescari, posed 4 avertizori Diamant Alb model TLI07 (http://www.premiumfishing.ro/avertizor- ... bila-90-cm ), si as vrea sa va intreb pe cei care ii folositi daca ati avut cu ei probleme pe timp de ploaie. De fapt intrebarea mea este daca rezista la umezeala sau nu. Nu ma refer aici la faptul sa-i scufund in apa, ci daca rezista la o ploaie mai torentiala sa zic asa. Sunt extrem de multumit de ei cum functioneaza, bateria tine excelent, sunt la al doilea sezon cu bateria, tipa la orice trasatura, dar ieri....fiind la pescuit....deodata s-a intunecat si a inceput sa ploia. Marunt ce e drept, dar mi-a trecut prin cap intrebarea .....daca incepe sa toarne cu galeata...oare avertizorii cum se descurca?
Astept pareri.
Multumesc anticipat
Produsele Diamant le gasesti in Dragonul Rosu, sunt produse low cost, trage si tu singur o concluzie.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

SERBAN_77 scrie:
florinalin scrie:Pescari, posed 4 avertizori Diamant Alb model TLI07 (http://www.premiumfishing.ro/avertizor- ... bila-90-cm ), si as vrea sa va intreb pe cei care ii folositi daca ati avut cu ei probleme pe timp de ploaie. De fapt intrebarea mea este daca rezista la umezeala sau nu. Nu ma refer aici la faptul sa-i scufund in apa, ci daca rezista la o ploaie mai torentiala sa zic asa. Sunt extrem de multumit de ei cum functioneaza, bateria tine excelent, sunt la al doilea sezon cu bateria, tipa la orice trasatura, dar ieri....fiind la pescuit....deodata s-a intunecat si a inceput sa ploia. Marunt ce e drept, dar mi-a trecut prin cap intrebarea .....daca incepe sa toarne cu galeata...oare avertizorii cum se descurca?
Astept pareri.
Multumesc anticipat
Produsele Diamant le gasesti in Dragonul Rosu, sunt produse low cost, trage si tu singur o concluzie.
Salut,
Multe magazine care comercializeaza produse de pescuit se aprovizioneaza din Dragonul Rosu. Si eu am cumparat, in trecut, cateva produse din Dragon, printre care si avertizori Cool Angel. Cei care ii cunosc, stiu ca se aseamana foarte mult cu cei de la Nash. Sunt super multumit de ei dupa 2 sezoane, bateriile le am de anul trecut, functioneaza perfect si pe urcare si pe coborare, la ploaie au trecut testul de cateva ori (mai am sa verific la zapada), si totul la 20 lei/buc.
Numai bine!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

acidutzu scrie:
SERBAN_77 scrie:
Astept pareri.
Multumesc anticipat
Salut,
Multe magazine care comercializeaza produse de pescuit se aprovizioneaza din Dragonul Rosu. Si eu am cumparat, in trecut, cateva produse din Dragon, printre care si avertizori Cool Angel. Cei care ii cunosc, stiu ca se aseamana foarte mult cu cei de la Nash. Sunt super multumit de ei dupa 2 sezoane, bateriile le am de anul trecut, functioneaza perfect si pe urcare si pe coborare, la ploaie au trecut testul de cateva ori (mai am sa verific la zapada), si totul la 20 lei/buc.
Numai bine!
Absolut de acord, ii am si eu, sunt foarte buni si au prins ceva ploi torentiale.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”