Ce lanseta ieftina 3.6 pentru pescuit la distanta cu momitor

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ce lanseta ieftina 3.6 pentru pescuit la distanta cu momitor?

Cormoran Carp Eliminator ES 3,60m/3,5lb
1
3%
Cormoran Pro Carp AKX 3,60m 3,5lb
4
10%
Baracuda Mustang 360 3 lbs
3
8%
HAKUYO CARP MTX8 3,62m - 3,5 Lbs
20
51%
Pokee Ultra Team 360 3,5 lbs
4
10%
FL Strategist Carp Kinetics 360 3,75 Lbs
7
18%

Voturi totale: 39

Emilz

Ce lanseta ieftina 3.6 pentru pescuit la distanta cu momitor

Mesaj de Emilz »

M-am decis sa deschid acest topic (sondaj) deoarece cred ca a fi foarte util atat pentru mine (pentru a ma decide asupra unei lansete) cat si pentru ceilalti pescari incepatori aflati in aceeasi dilema. Am adaugat in acest sondaj lansetele cu un raport pret/calitate atragator ce nu depasesc cu mult suma de 200 lei. Daca exista si alte lansete care considerati ca trebuie mentionate le puteti recomanda cu incredere.

Caut un bat de 3,6 preferabil din 2 bucati, cu actiune progresiva, semirapid, cu care pot atinge distante acceptabile (100m) la pescuitul cu momitor (100g incarcat) dar cu care sa pot simtii si drilurile unui ciortan la 2 kg. Astept recomandarile voastre daca se poate cu detalierea alegerii facute.

ionut72
pescar de competitie

Re: Ce lanseta ieftina 3.6 pentru pescuit la distanta cu mom

Mesaj de ionut72 »

1) FL Strategist 3,90m, 3,75 lbs
2) Hakuyo MTX8 3,90m , 3,5 lbs.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ma indoiesc insa ca, cu acelasi bat (la cca. 200 de lei) cu care vrei sa dai cu momitor la 100m+, vei putea sa si ai senzatii in drill cu ciortani de 2 kg!

Emilz

Mesaj de Emilz »

Ideea pe care am vrut sa o exprim este ca nu vreau un par cu care sa arunc 100m si atat. Vreau sa fie o lanseta echilibrata, puternica dar si elastica.
Prefer un bat echilibrat cu care sa pot arunca 80m decat un par cu care arunc 100m.

Remus Drobota
Puncte: 0

Mesaj de Remus Drobota »

Personal am aruncat si pescuit cu Pokee Ultra Team, Baracuda Mustang si MTX 8.
Pokee Ultra Team. O lanseta destul de moale dar care a facut fata cu brio la lansarile mele cu plumb de 100 gr. Se rasuceste varful in aruncare foarte usor, destul de grea, balans mare pe varf.
Baracuda Mustang. Lanseta comparativa ca putere ca Pokee, aceeasi problema se rasuceste varful, balans foarte mare pe varf.
MTX 8. Lanseta foarte buna pentru aruncat, cu 110 grame se incarca perfect. Din 11 lansete MTX 8 cumparate, in afara de 2 la toate li se invarte mandrina dupa 4-5 partide. Se rezolva fara mari batai de cap cu un lipici foarte bun, ori le trimiti la garantie.
Am pus mana pe Cormoran si mi-au placut mult ca finisaje, foarte usoare, nu am aruncat cu ele sa pot sa ma dau cu parerea.
Ultima oară modificat Mie Sep 11, 2013 14:48 de către Remus Drobota, modificat 1 dată în total.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Emilz scrie:Ideea pe care am vrut sa o exprim este ca nu vreau un par cu care sa arunc 100m si atat. Vreau sa fie o lanseta echilibrata, puternica dar si elastica.
Prefer un bat echilibrat cu care sa pot arunca 80m decat un par cu care arunc 100m.

Atunci, Pokee Tournament Carp 3,90m, 2 buc. 3,5 lbs! In gama lansetelor low-cost are un raport calitate-pret aproape imbatabil (deseori m-am gandit daca nu cumva chinezii au gresit)! :D

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

incearca lansete de 3,90m daca vrei performante si mai mari la aruncari cu momitorul
din cele semnalate de tine am votat FL Strategist
Critic echilibrat

Hert

Mesaj de Hert »

Emilz scrie:
Caut un bat de 3,6 preferabil din 2 bucati, cu actiune progresiva, semirapid, cu care pot atinge distante acceptabile (100m) la pescuitul cu momitor (100g incarcat) dar cu care sa pot simtii si drilurile unui ciortan la 2 kg.

Stii tu cum se spune: si cu fasolea unsa si cu slanina in pod, nu se poate! (am dat proverbul asta ca sa nu-l dau pe celalalt, cu sufletul in rai).

Daca gasesti ceea ce cauti tu si in limita a 200 ron, anunta-ma si pe mine!

Succes!
Bogdan Chiriac

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Din variantele expuse, poate ca Strategistul de la FL sa fie, cat de cat, mai aproape de dezideratele dvs. Retineti, va rog, ca pe piata, in general, exista produse ieftine si produse scumpe, care, la randul lor, pot fi bune sau proaste. Din combinarea acestor patru caracteristici, rezulta doar trei posibilitati : scump si prost, scump si bun sau ieftin si prost. Ieftin si bun, din pacate, nu exista. Si aici nu ma refer doar la lansete... Va doresc alegere inspirata!
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

Zagrai Emilian

Mesaj de Zagrai Emilian »

Daca nu le vrei noi, am eu la vanzare trei bete Pelzer Misiion II 3,6/2buc/3lbs/actiune progresiva la 450 ron si un Mitchel Armada Crap 3,6/2 buc/up to 3lbs/actiune progresiva 150ron sau setul la 500.
Nume utilizator schimbat din znemilian
"Pescuim din pasiune"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”