Nicu, cu toata prietenia o spun si sa nu iei discutia personal. Am fost si eu fript si poate ca mai sunt in domenii pe care nu le cunosc.nicuB scrie: Dane, eu pescuiesc de ani buni cu century FS (3lb). ca bete de rezerva am hakuyo. cunosc ambele branduri.
intotdeauna incerci sa duci in derizoriu betele facute de producatori consacrati, ca e marketing, vrajeala, etc. In mare parte ai dreptate. totusi, nu cred ca-si au rostul ghilimelele puse la tehnologie si marile branduri, compari mere cu pere. daca pui hakuyo langa century e ca si cum ai pune o grasana langa un fotomodel. ambele au tate si popou....dar nu-i tot aia, daca intelegi ce vreau sa spun
Aici cunosc !
Tehnologia este aceeasi . Fabricile sunt aceleasi . Numai vrajeala difera.
Eu nu duc in derizoriu produsul in sine. Eu am ce am numai cu reclama mincinoasa si cu faptul ca "producator consacrat" de cele mai multe ori este numai un birou cu hartogaraie.
(La korda este un container in mijlocul campului, la care ajungi numai cu soldanele

Sunt convins ca toti cei care s-au pupat cu pomul nu vor fi convinsi ca vanzatorul de pepeni a desenat icoana, ca asa este viata ...
Vorba omului : "pupati-va in continuare , cine nu va lasa" , dar lasati ca stirea sa fie difuzata pe posturile de televiziune si oamenii sa aleaga atunci cand intalnesc un pom desenat, daca sa il ia in brate sau sa isi vada de drum.
Asta fac eu , televiziune.

P.S.Este bun exemplul cu "grasana si fotomodelul"