Century C2 vs Free spirit Hi's 200

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Century C2 vs Free spirit Hi's 200

Mesaj de Dan Mitranescu »

nicuB scrie: Dane, eu pescuiesc de ani buni cu century FS (3lb). ca bete de rezerva am hakuyo. cunosc ambele branduri.
intotdeauna incerci sa duci in derizoriu betele facute de producatori consacrati, ca e marketing, vrajeala, etc. In mare parte ai dreptate. totusi, nu cred ca-si au rostul ghilimelele puse la tehnologie si marile branduri, compari mere cu pere. daca pui hakuyo langa century e ca si cum ai pune o grasana langa un fotomodel. ambele au tate si popou....dar nu-i tot aia, daca intelegi ce vreau sa spun
Nicu, cu toata prietenia o spun si sa nu iei discutia personal. Am fost si eu fript si poate ca mai sunt in domenii pe care nu le cunosc.
Aici cunosc !
Tehnologia este aceeasi . Fabricile sunt aceleasi . Numai vrajeala difera.
Eu nu duc in derizoriu produsul in sine. Eu am ce am numai cu reclama mincinoasa si cu faptul ca "producator consacrat" de cele mai multe ori este numai un birou cu hartogaraie.
(La korda este un container in mijlocul campului, la care ajungi numai cu soldanele :wink: Bravo lor ! ... dar atat :wink: )
Sunt convins ca toti cei care s-au pupat cu pomul nu vor fi convinsi ca vanzatorul de pepeni a desenat icoana, ca asa este viata ...
Vorba omului : "pupati-va in continuare , cine nu va lasa" , dar lasati ca stirea sa fie difuzata pe posturile de televiziune si oamenii sa aleaga atunci cand intalnesc un pom desenat, daca sa il ia in brate sau sa isi vada de drum.
Asta fac eu , televiziune. :D

P.S.Este bun exemplul cu "grasana si fotomodelul" :D , dar incearca sa le iei la acelasi pret si pe urma sa descoperi care este una si care este cealalta. Aici le-ai incurcat. :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi1 scrie:
pune o grasana langa un fotomodel. ambele au tate si popou....dar nu-i tot aia, daca intelegi ce vreau sa spun
Depinde unde le compari...la bucatarie sau in pat... :D
Si mai sunt actiuni : de carat canapele , de facut piata , ...
Iti cam rupi spatele ... cu fotomodelul . :D
Cateva ore benefice pe saptamana, restul carca ! :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Tot grasana e mai buna, iti faci treaba cu ea in orice pozitie si nici nu costa mult. :D
- De ce toată vesela din casă e spartă?
-Ne-am certat.
-Dar patul de ce e rupt?
-Ne-am împăcat. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

ce aveti mah cu grasanele?

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Dan Serban scrie:
shahjaban scrie:Citesc mai sus parerile unor "cunoscatori" si imi dau seama ca cei de Century sunt niste mari idioti.....auzi dom'le , fac ei niste bete de long range si sa nu ceara ei parerea unor "meseriasi" din Romania , CARE S-AU PRONUNTAT FOARTE DECISI : Nu sunt bune ptr aruncari la distanta ....Ce de bani cheltuiti aiurea pe fabricarea acestor bete ....
"BRAVOS NATIUNE" ca sa parafrazez pe cineva .....sunteti formidabili .... !!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi sa nu iti plezneasca vreo vena, calmeaza-te.
Inainte sa fii ironic mai bine citeste cu atentie ce au spus "cunoscatorii".
Eu unul am scris in cunostinta de cauza, pt ca m-am jucat cu ambele lansete.

sunt convins ca nu vorbesti in cunostiinta de cauza....dar asta este alta treaba .....si vreo vena cred ca ti-a plesnit tie pe creier....
Dragos C. - Brasov

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

sunt convins ca nu vorbesti in cunostiinta de cauza....dar asta este alta treaba .....si vreo vena cred ca ti-a plesnit tie pe creier....
Jos cu argumentele shahjaban!!...tu nu ai stabilit nimic, mananci niste seminte si atat.
Dupa cum vezi, nu militez pentru separarea elitista, doar pentru a renunta la o tafna pe care n-o putem justifica si a ne accepta conditia. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

bogdan5 scrie:
Jos cu argumentele shahjaban!!...tu nu ai stabilit nimic, mananci niste seminte si atat.
Dupa cum vezi, nu militez pentru separarea elitista, doar pentru a renunta la o tafna pe care n-o putem justifica si a ne accepta conditia. :D
n-ai gasit tamplar beee :?: :?:
de la intarsii ai trecut la c2 :?:
pt cine militezi beeh :?: :?: :?:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Toti sunteti mari cunoscatori !
:lol:

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

dani dan scrie:
bogdan5 scrie:
n-ai gasit tamplar beee :?: :?:
de la intarsii ai trecut la c2 :?:
pt cine militezi beeh :?: :?: :?:
Cavalere 54% :D ,
trebuia sa precizezi ca tu si shahjaban spuneti lucrurilor pe nume. Daca stiam cu cine te identifici, nu ma mai oboseam, credeam ca putem discuta.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

shahjaban scrie: sunt convins ca nu vorbesti in cunostiinta de cauza....dar asta este alta treaba .....si vreo vena cred ca ti-a plesnit tie pe creier....
Bine, m-ai convins.
Imi dau seama ca tu vorbesti dupa ce ai citit review-uri pe net..eu iti spuneam ca am pescuit cu ambele lansete.

Sa fii sanatos si la vara cald.
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”