Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai ca sa nu mai fortezi argumentele in favoarea st ului iti spuneu ceva→ vezi ca nu au infinite autoreversemarian_popescu scrie:am doua entoh si mi s-a propus un schimb cu s 5000t, mulinete pe care le consideram printre cele mai de dorit pana acum ceva vreme, alaturi de ss 3000 si s 6000t
adica am eu ceva cu clasicele astea, la fel cum aveam cu baitrunner 6500b pentru Dunare (problema pe care tocmai am rezolvat-o)
numai ca aseara am pus entoh-urile pe bete, am tras firul prin inele si am tras putin de ele - sunt super ca rulaj, tractiune, usoare, solide etc...dar nu au aura aceea de legenda precum st-urile, lucru care pe mine ma atrage
de fapt, in afara acestui fapt, a designului, a faptului ca sunt made in japan si a pretului mare la o eventuala revanzare datorat pedigree-ului, nu prea vad avantaje practice de partea lui st. poate doar un plus la csating. un plus pe care vreau sa-l verific la cei care le cunosc
incep sa cred ca fortez argumentele in favoarea lui st numai pentru ca visez de mult la ele. dar acum imi plac si entoh
pentru ca, daca as fi cinstit cu mine (si cu banii mei), nivelul la care pescuiesc eu nu cere mai mult decat un set de okume
CORECT,DAR PE PRIMUL LOC CU SIGURANTA SE AFLA MGS-XSAmarian_popescu scrie:al patrulea, dupa:
1. daiwa ss 9000 millionmax
2. daiwa ss 3000
3. daiwa s 6000t - au tamburul mai mare, ca dimensiuni este identic basia