Lansetele de 3,5 lbs.
Cu 3,75 nu te incadrezi.
Ale tale sunt ok. Si 14-le are tot atat. Pe Elite D nu pot sa o aduc la nivelul asta.
Am inteles ! Sa faci totusi un efort sa arunci si cu Focal System ! E un altfel de 3,5 , un fel de FMJ cu varful mai elastic .
PS - Sa dau cu spoduri ? Am unul...imi mai iau 3 ? https://bigfish.ro/produse-crap/lansete ... chine-4600
Lansetele de 3,5 lbs.
Cu 3,75 nu te incadrezi.
Ale tale sunt ok. Si 14-le are tot atat. Pe Elite D nu pot sa o aduc la nivelul asta.
Am inteles ! Sa faci totusi un efort sa arunci si cu Focal System ! E un altfel de 3,5 , un fel de FMJ cu varful mai elastic .
PS - Sa dau cu spoduri ? Am unul...imi mai iau 3 ? https://bigfish.ro/produse-crap/lansete ... chine-4600
Macar astia sunt cinstiti si nu spun ce greutate are. Ca daca spuneau, tu aflai si observai ca nu te incadrezi.
Imi arati o lanseta tare, dar grea. Or, asta nu e lanseta.
E mai mult carbon, e mai groasa, e mai tare, dar pentru ca este carbon inferior calitativ este mai grea. Si asta nu e un lucru bun.
Adica la 3,60 nu o sa gasesti alea 360g cu care te laudai la ai tai.
Gasesti ca pe un 3,90 bun.
Morala ultimilor 3-4 pagini? Shimano e "mai superior", ca zice unul care calca pe grebla si se taie la deget cand arunca cu firul de 0.40. Despre ce era vorba in topic?
Ce se intampla cu tine, Dane? S-a achimbat putin discursul: aiceiasi gargara dar acum ai ajuns sa-ti lauzi concurenta romaneasca doar ca sa lovesti in straini si engleji? )
Cateva rezultate:
: GY-KARP CASTING CUP 2019
Report Quote
Post Mon Feb 25, 2019 7:44 pm
Rezultatele concursului :
Categoria Select Baits:
La această categorie sau înregistrat doua aruncari de peste 200 metri, 200,63 metri Levi Vitius respectiv 200,30 metri Kocz Eduard.
1. Levi Vitus - media 197,65 metri
2. Kocz Eduard - media 197,35 metri
3. Mihalcea Cristian - media 196,03 metri
Categoria free
Categoria distanța:
1. Kocz Eduard - media 194,36 metri
2. Levi Vitus - media 192,74 metri
3. Mihalcea Cristian - media 192,02 metri
Mențiunea 1 Tibi Soita - media 188,92 metri
Mențiunea 2 Lorincz Liviu - media 188,52 metri
Mențiunea 3 Ovidiu Axinte - media 185,37 metri
Mențiunea 4 Perianu Mihai - media 185,27 metri
Poate spun ceva acete rezultate, sepoate vedea intopicul dedicat cine, ce rezultate a obtinut cu elit d si aceasi persoana la liber(fiind mentionat si ansamblul folosit la liber)