MULINETE HAKUYO XA 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexmete
Puncte: 0

MULINETE HAKUYO XA 8000

Mesaj de Alexmete »

Salut,

Vreaut sa imi achizitionez mulinete Hakuyo XA 8000 sau XA 10000.
Poate cineva sa imi spuna vre-o parere despre ele?

Multumesc

mihai turiac

Re: MULINETE HAKUYO XA 8000

Mesaj de mihai turiac »

Am folosit xa8000 timp de 3 ani, 2 etape de cn si multe concursuri, ca un sfat pt tine, nu incerca sa le modifici frana cu improvizatii eu am facut chestia asta si nu dupa mult timp si'au dat duhul, in rest mulinete foarte bune, au tamburul foarte mare si te ajuta la aruncari (am mers si la casting cu ele)
, recupereaza plumbul repede (102 cm/tura de manivela) ca si dezavantaje sunt grele (800g) nu au forta mare pe recuperare.

Concluzia este: la banii astia nu exista si nici nu se va mai inventa vro' mulineta mai buna ca asta. Cu toata increderea o recomand.
P.s daca ai de gand sa modifici frana sa o faci mai rapida cumpara de la dan mitranescu bucsile speciale si te vor tine o viata, eu am improvizat si am gresit
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

SilviuM

Mesaj de SilviuM »

Salut, ce tip de frana are mulineta (XA 8000)? Este micrometrica sau normala?

Multumesc

Alexmete

Mesaj de Alexmete »

mihai turiac scrie:Am folosit xa8000 timp de 3 ani, 2 etape de cn si multe concursuri, ca un sfat pt tine, nu incerca sa le modifici frana cu improvizatii eu am facut chestia asta si nu dupa mult timp si'au dat duhul, in rest mulinete foarte bune, au tamburul foarte mare si te ajuta la aruncari (am mers si la casting cu ele)
, recupereaza plumbul repede (102 cm/tura de manivela) ca si dezavantaje sunt grele (800g) nu au forta mare pe recuperare.

Concluzia este: la banii astia nu exista si nici nu se va mai inventa vro' mulineta mai buna ca asta. Cu toata increderea o recomand.
P.s daca ai de gand sa modifici frana sa o faci mai rapida cumpara de la dan mitranescu bucsile speciale si te vor tine o viata, eu am improvizat si am gresit
Au frana micrometrica?
Multumesc pentru informatii!

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Micrometrica este frana
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

pare interesanta mulineta,o sa iau si eu una pentru spod in iarna

ciprianradu

Mesaj de ciprianradu »

Confirm cele spuse de mihai turiac.am avut mulinetele si am fost foarte multumit de ele.cu avantaje si dezavantaje.tamburul impresionant de mare in varianta de 8000.le-am dat trecand la trabucco maxiss sk 10000 pt baitrunner
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”