Buricu scrie:........ MT 14000 sh nu cred sa gasesti curand, nu au nici un an pe piata.
In primul rand multumesc pentru aprecierea produsului.
Legat de paragraful citat, consider ca nu este chiar asa.
Sunt exemple de mulinete care numai dupa un sezon s-a umplut netul de ele in varianta sh. ( Tot negre , tot cu slow oscillation si de doua ori mai scumpe.

)
Deocamdata nici MX14000 si nici MT14000 nu se gasesc sh, iar mulinetele se cer in continuare, plus ca sunt destul de multe si in piata.
Reperul meu in verificarea fiabilitatii acestor mulinete este echipa Green Lake din care face parte Petre Iulian. Nici macar eu in perioada de maxima participare la competitii nu aveam zilele lor pe malul carpodroamelor. Plus ca ei merg in general la competitii in care sculele sunt folosite la maximum ( Doripesco, Moara, Hermes Peris, Greaca, Corbu, .... )
Am sa il citez pe Petre Iulian cu um mesaj de pe fb:
Cu.pozitia.pick-ului te obisnuiesti dupa 1-2 partide de pescuit .Am folisit aceste mulinete un an intreg in sistem competitional cu peste 15 concursuri si nu am gasit ce sa le reprosez ....exact ce ma interesa au ....recuperare rapida ,usoare si cel.mai important ca frana se comporta exemplar .Noi(echipa) folosim in concursuri 10 bucati pt. pescuit si doua pt. spomb.
Se referea la MX-uri, dar mecanismul este acelasi ca la MT-uri.
Daca la ei au rezistat mulinetele un an si pescuiesc in continuare cu ele, fiind multumiti de avantajele oferite de acestea, inseamna ca in conditii de cateva concursuri pe an sau partide de placere, mulinetele isi fac treaba mult mai multi ani. Si asta sub avantajele functionale oferite. ( greutate redusa, viteza de recuperare, asezarea firului, frana ,.... ).