Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt ok avertizorii,i-am avht si eu,functioneaza ireprosabil,singurul dezavantaj este ca statia reda decat un singur ton indiferent de sunetul setat pe avertizori ,pt asta i-am si datflorin crapanu scrie:Multumesc , dar nu cred ca au antifurt si singurul dezavantaj cred ca este ca statia nu transmite tonul avertizorilor.As fi vrut sa stiu cat tine bateria cu toate ca este de 9v si cat de ok este semnalul catre statie.
Statia receptioneaza decat 4 avertizori din ce stiu eu,singurul inconvenient gasit e ca desi avertizorii au multiple tonuri in statie se reda unul singur plus faptul ca avertizarea este gen senzorii esential de la energo(un singur bip pe avertizor este redat in statie prin 3 asemenea semnale)iuly31 scrie:Deci pana la urma merita JrC cx sau nu ?Si daca statia poate lua mai mult de 4 senzori ? Astept ras de la cei ce cunosc si avut senzorii , mersiiii
Am avut si radar cx si fox mxr+ ,fox sunt net superioriflorin crapanu scrie:Salut ilo , sunt curios ce senzori ti-ai luat.Sunt indecis ce sa iau jrc cx sau fox mxr second hand.
Negru tu ii mai ai si ai sai mai folosesti ?