Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Rod pod ul e 650 € la Bigfish si nu 1000Orlando scrie:Am pescuit un an si jumatate pe Nick95 al partenerului meu Robert Sorban.A fost printre primele 3-4 aduse in tara.Rodpod-urile incep si se termina la el,este cel mai stabil rodpod pe care am dat in viata mea.Este facut din duraluminiu si inox,este o capodopera in materie.Practic este indestructibil si daca ai grija de el,garantez ca te tine o viata.Este versatil,foarte lat intre buzbari,are loc orice mulinete si stau foarte comod.Nu am gasit ceva asemanator,iar daca este sa facem o comparatie intre Solar care cu kit-ul de extensie costa undeva la aproape 500 euro.....vedem ca este distanta intre ele ca de la cer la pamant.
Se poate comanda direct de la Mecanica Vadese si ajunge in tara la maxim 600 euro,cel putin Robert asa a facut![]()
Eu ma minunez cand vad ca la Bigfish ,costa aproximativ 1000 euro,practic adaos de aproape 100%![]()
![]()
![]()
![]()
Daca ai posibilitatea sa-l cumperi....nu sta pe ganduri si iti promit ca ma vei pomeni toata viata
Eu am facut referire la acesta http://bigfish.ro/produse-crap/suportur ... ck-95-4548.cristi30 scrie:Rod pod ul e 650 € la Bigfish si nu 1000Orlando scrie:Am pescuit un an si jumatate pe Nick95 al partenerului meu Robert Sorban.A fost printre primele 3-4 aduse in tara.Rodpod-urile incep si se termina la el,este cel mai stabil rodpod pe care am dat in viata mea.Este facut din duraluminiu si inox,este o capodopera in materie.Practic este indestructibil si daca ai grija de el,garantez ca te tine o viata.Este versatil,foarte lat intre buzbari,are loc orice mulinete si stau foarte comod.Nu am gasit ceva asemanator,iar daca este sa facem o comparatie intre Solar care cu kit-ul de extensie costa undeva la aproape 500 euro.....vedem ca este distanta intre ele ca de la cer la pamant.
Se poate comanda direct de la Mecanica Vadese si ajunge in tara la maxim 600 euro,cel putin Robert asa a facut![]()
Eu ma minunez cand vad ca la Bigfish ,costa aproximativ 1000 euro,practic adaos de aproape 100%![]()
![]()
![]()
![]()
Daca ai posibilitatea sa-l cumperi....nu sta pe ganduri si iti promit ca ma vei pomeni toata viata
Bingo !Allen Besnovich scrie:Cel mai important accesoriu de pe rodpod este.... Mulineta!
Prefer sa investesc in ansamblul lanseta+mulineta, decât in suportul lor.
Foarte tarecornel73ro scrie:Zyzz, concluzia mea este urmatoarea:boala lunga este moarte sigura.
Ce tot atata vorbaraie, ti s-a pus pata pe Nick 95, cumpara-l si gata daca ai cascavalu' pe tine.
Ecuatia este simpla: pata + cascaval = produs cumparat.
Numai de bine!