Pareri Nick 95 evolution

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

lucian_dj
Puncte: 0

Re: Pareri Nick 95 evolution

Mesaj de lucian_dj »

Am un prieten care era intentionat sa-mi cumpere ski-podu dar cand a vazut nick stiti ce mi-a zis ,,, Doar cine nu a vazut nick 95 isi cumpara ski-pod,,,cel mai bun si mai stabil pod .

Alin Galbenu
Moderator

Pareri Nick 95 evolution

Mesaj de Alin Galbenu »

Cel mai important accesoriu de pe rodpod este.... Mulineta!
Prefer sa investesc in ansamblul lanseta+mulineta, decât in suportul lor.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Orlando scrie:Am pescuit un an si jumatate pe Nick95 al partenerului meu Robert Sorban.A fost printre primele 3-4 aduse in tara.Rodpod-urile incep si se termina la el,este cel mai stabil rodpod pe care am dat in viata mea.Este facut din duraluminiu si inox,este o capodopera in materie.Practic este indestructibil si daca ai grija de el,garantez ca te tine o viata.Este versatil,foarte lat intre buzbari,are loc orice mulinete si stau foarte comod.Nu am gasit ceva asemanator,iar daca este sa facem o comparatie intre Solar care cu kit-ul de extensie costa undeva la aproape 500 euro.....vedem ca este distanta intre ele ca de la cer la pamant.
Se poate comanda direct de la Mecanica Vadese si ajunge in tara la maxim 600 euro,cel putin Robert asa a facut :wink:
Eu ma minunez cand vad ca la Bigfish ,costa aproximativ 1000 euro,practic adaos de aproape 100% :shock: :shock: :shock: :shock:
Daca ai posibilitatea sa-l cumperi....nu sta pe ganduri si iti promit ca ma vei pomeni toata viata :wink:
Rod pod ul e 650 € la Bigfish si nu 1000

cornel73ro

Mesaj de cornel73ro »

Zyzz, concluzia mea este urmatoarea:boala lunga este moarte sigura.
Ce tot atata vorbaraie, ti s-a pus pata pe Nick 95, cumpara-l si gata daca ai cascavalu' pe tine.
Ecuatia este simpla: pata + cascaval = produs cumparat.
Numai de bine!
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

cristi30 scrie:
Orlando scrie:Am pescuit un an si jumatate pe Nick95 al partenerului meu Robert Sorban.A fost printre primele 3-4 aduse in tara.Rodpod-urile incep si se termina la el,este cel mai stabil rodpod pe care am dat in viata mea.Este facut din duraluminiu si inox,este o capodopera in materie.Practic este indestructibil si daca ai grija de el,garantez ca te tine o viata.Este versatil,foarte lat intre buzbari,are loc orice mulinete si stau foarte comod.Nu am gasit ceva asemanator,iar daca este sa facem o comparatie intre Solar care cu kit-ul de extensie costa undeva la aproape 500 euro.....vedem ca este distanta intre ele ca de la cer la pamant.
Se poate comanda direct de la Mecanica Vadese si ajunge in tara la maxim 600 euro,cel putin Robert asa a facut :wink:
Eu ma minunez cand vad ca la Bigfish ,costa aproximativ 1000 euro,practic adaos de aproape 100% :shock: :shock: :shock: :shock:
Daca ai posibilitatea sa-l cumperi....nu sta pe ganduri si iti promit ca ma vei pomeni toata viata :wink:
Rod pod ul e 650 € la Bigfish si nu 1000
Eu am facut referire la acesta http://bigfish.ro/produse-crap/suportur ... ck-95-4548.
Acesta te duce adus in tara ,maxim 650 euro.Daca tu il iei la banii astia de Bigfish,atunci baga tare si cumpara mai multe bucati :wink:

p.s Orlando sunt eu :!:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Allen Besnovich scrie:Cel mai important accesoriu de pe rodpod este.... Mulineta!
Prefer sa investesc in ansamblul lanseta+mulineta, decât in suportul lor.
Bingo !
Si o completare : si in nada de calitate, ea face diferenta de cele mai multe ori, nu rod-podu-ul ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

cornel73ro scrie:Zyzz, concluzia mea este urmatoarea:boala lunga este moarte sigura.
Ce tot atata vorbaraie, ti s-a pus pata pe Nick 95, cumpara-l si gata daca ai cascavalu' pe tine.
Ecuatia este simpla: pata + cascaval = produs cumparat.
Numai de bine!
Foarte tare :lol: :lol: :lol:
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Astazi am luat noul meu rodpod Meccanica Vadese Nick95 Evolution.Este incredibil!!!!!!!!!!!!!
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”