Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Din experienta mea cu Ultegre de 5500 - adica am avut XTB-uri - nu cred ca mulineta de dimensiunea asta limiteaza lungimea lanseului. Dupa ce am inceput sa pescuiesc plantat am trecut la XTD de 14000 si e perfect pentru mine.osc1or scrie:... daca nu trebuie distante mari (max 70-80m) sunt ideale....
Pentru a vedea parerile utilizatorilor dar si problemele mulinetelor Ultegra citeste te rog aici :guby scrie:Cat priveste ,,aruncarile din mana'' , nu cred ca exista diferente intre Ultegra 14000 si Infinity 5500 ! Chiar as vrea sa aud ,sa citesc despre o astfel de ,,confruntare '' ! Numai bine va doresc !
Tu compari un hammer ( infinity xbr) cu un golf ( ultegra 5500 ).guby scrie:Din ce citesc aici ... sa inteleg ca marimea 5000-5500 nu se ,,potriveste'' pentru lansetele pentru crap ? Atunci intreb : Daiwa Infinity 5000 sau 5500 de ce este catalogata ca ,,una dintre cele mai bune mulinete pentru pescuitul crapului '' deci pentru betele de crap ! Eu cel putin nu am citit sau auzit (pana acum) ca Daiwa Infinity 5000 sau 5500 sa fie folosita pe feedere ( asta nu ,ca nu s-ar ,,potrivi'')! Dupa mine cred ca se ,,potrivesc'' modelele de 5500 pentru ,,betele de crap'' daca se foloseste fir subtire (0,2-0,25)pentru aruncari la distanta . ,,Moda''(dupa mine) mulinetelor cu tamburi mari (10000-14000)a venit din dorinta de a pune fir,,gros ''pentru plantat in ,,agatatura'' la distante mari . Cat priveste ,,aruncarile din mana'' , nu cred ca exista diferente intre Ultegra 14000 si Infinity 5500 ! Chiar as vrea sa aud ,sa citesc despre o astfel de ,,confruntare '' ! Numai bine va doresc !