Salutare!
Am achizitionat acest model de mulineta online de la magazinul domnului Dan Mitranescu in Septebrie 2022 deoarece in acea perioada pescuiam in principal pe lacul Iannis. In acea perioada pescuitul plantat nu era inca permis deci aveam nevoie de o "unealta" buna sa ma ajute sa spodez cantitati bune de nada.
Ceea ce aceasta mulineta a facut cu brio(usoara, recuperare foarte buna, asezare aproape perfecta, nu mi-a facut bucle la textilul de spodare) timp de 1an si 1 luna, pana in Octombrie 2023 cand in timp ce recuperam spombul, mulineta a facut "crrr" si s-a gripat angrenajul de recuperare o milisecunda apoi si-a dat drumul din inertia mulinarii (mulinez furibund cand recuperez spombul) si am sesizat ca miscarea fata-spate a taburului nu mai functiona.
Am presupus imediat ca e wormshaft-ul mulinetei, si desi mulineta era in garantie, mai aveam 5 zile din partida deci am decis sa so deschid dupa ce am testat fara succes sa folosesc mulineta cu firul asezat doar pe portiunea unde tamburul ramasese blocat. Dupa deschidere am observat ca la capatul canelurii din wormshaft a fost uzat si pastia de se plimba prin canelura a cedat. Am pescuit fara sa mai nadesc restul partidei, surpinzator cu succes relativ.
Problema a fost alta: Customer Service-ul - Am scris dupa incident pe watssap magazinului, am sunat fara sa primesc raspuns. Am cedat. Am uitat de ea... nu pot zice ca am fost multumit de situatie, dar deja se daduse drumul la plantat pe lacul Iannis, deci am zis ca nu am nevoie imediata de alta mulineta de spod. Ok...
Am gasit mulineta in debara acum cateva saptamani si am zis ca e pacat sa o arunc la gunoi. Trecand prin Bucuresti am zis sa fac o vizita si pe la magazin sa mai iau nimicuri si sa las muineta acolo, ca poate oi primi ajutor. Nu se ocupa magazinul! Sa vorbesc tot pe watssap, unde nu primisesem raspuns cu un an in urma. Ok. Vorbesc pe watssap, de data asta primit raspuns ca se ve cauta in depozit piese schimb, doar ca depozitul e inchis sambata si duminica. Astept pana luni. ... Scriu iar.. iar nema raspuns. Sun! Nici un raspuns... Ii scriu pe FB dlui Mitranescu. Nici un raspuns.
Pe scurt: recomand mulineta Hakuyo MT 14000 SPOD &MARKER. Excelenta pentru 1 an si cateva luni, dupa ce se strica o puteti arunca la gunoi ca nu veti primi piese schimb, desi este curent aflata inca in oferta magazinului.
Cele bune si fire intinse!